Bilgisayarı sonunda topladım. Ufak tefek öneriler var mı?

MCL39 güzel de bu güzel durmuyor nedense. Renault 2005 arabası lazım bana :D veya Lotus 😮‍💨
Burago'nun bir sürü arabası vardı eskiden Temu'da şimdi hiç doğru düzgün bulunmuyor ya.

sonradan okudum mesajı silmeye üşendim monitörü yükseltmen lazım ama
Gel de onu babama anlat. Aile evindeyim ve bu sisteme çok para harcadığım için aşırı tepki aldım. Şuan eve başka bilgisayarla alakası şey girmeyecek diyor biraz erteledim

Gel de onu babama anlat. Aile evindeyim ve bu sisteme çok para harcadığım için aşırı tepki aldım. Şuan eve başka bilgisayarla alakası şey girmeyecek diyor biraz erteledim
başka şeyle ikna edersin ben üstüne g6 oled 360 hz aldım 27kya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz pişmanlığım var ama üniversiteye başladım millet telefon yenilemiş 70klık 100klık telefonların arasında düz s23le kaldım

Bundan sonra her mesajını beğeneceğim hocam. Sen Oscar oldun ya :blobdance: :D

Hayırlı olsun dostum bende bugün son parça ekran kartını aldım sistemi tamamladım. 7800x3d ve 5070
Pc.webp

başka şeyle ikna edersin ben üstüne g6 oled 360 hz aldım 27kya

biraz pişmanlığım var ama üniversiteye başladım millet telefon yenilemiş 70klık 100klık telefonların arasında düz s23le kaldım
Telefona o kadar para verenin zekasını sorgularım. Telefonla tek yaptıkları saatlerce boş videoları kaydırmak ve mesajlaşmak olan sistem kölesi insanlar umrumda değil. 30 bin liraya alacağın telefon bile fazlasıyla uzun uzun yeter. S23 de gayet iyi

Telefona o kadar para verenin zekasını sorgularım. Telefonla tek yaptıkları saatlerce boş videoları kaydırmak ve mesajlaşmak olan sistem kölesi insanlar umrumda değil. 30 bin liraya alacağın telefon bile fazlasıyla uzun uzun yeter. S23 de gayet iyi
laboratuvarda falan işe yarıyor düzgün kamera s26 ultra almak istiyorum o yüzden

Hayırlı olsun dostum bende bugün son parça ekran kartını aldım sistemi tamamladım. 7800x3d ve 5070Alıntıyı görüntüle
Benimki daha güzel 😜
Güzel sistem olmuş benim tarzım değil ama çok karmaşık duruyor. Ben düzen seviyorum. Yine de güzel

Hayırlı olsun güzel toplamışsın sistemi.
Sistemi 1,5 yılda toplayınca kimse eksik bulamadı :d

laboratuvarda falan işe yarıyor düzgün kamera s26 ultra almak istiyorum o yüzden
Laboratuvar falan bilemem öyle bir mesele varsa mantıklı olabilir

Benimki daha güzel 😜
Güzel sistem olmuş benim tarzım değil ama çok karmaşık duruyor. Ben düzen seviyorum. Yine de güzel

Sistemi 1,5 yılda toplayınca kimse eksik bulamadı :d

Laboratuvar falan bilemem öyle bir mesele varsa mantıklı olabilir
Mikroskobun fotoğrafını falan çekerken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,790
Üyeler
183,468