Benim gözümde daha kötü çünkü kasa içindeki fanların hava sürkülasyonu bozuluyor.Kasalar ona göre yapılıyor.Kasam kapalı konumda şu anda, onu çıkarıp kapağını açsam nasıl olur?
benim 16 mbps var 1.5 kullanıyorum nerdeyse aynıSöylerim ama gülmek yok . 5mbps download 0.70 upload.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 günde patlayacaksa mining sistemlerinin hepsinin ölmüş olması lazım o zaman.
O zaman olduğu gibi bırakayım.Benim gözümde daha kötü çünkü kasa içindeki fanların hava sürkülasyonu bozuluyor.Kasalar ona göre yapılıyor.
Sorun olmaz.Zaten max 70 dereceleri görür 10-15 saatten sonra.Ben 4-5 gün açık bırakıyorum abim uyuyacakken ben geçip oynuyorum ben uyuyunca o geçiyor annemler uzun yola gittiği zaman.Pentium sistem bide,yeni sistemler çok daha dayanıklı.Sizinkine hiç bir şey olmaz.O zaman olduğu gibi bırakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saattir filan açık şu anda boşta 40 derecede. Bu sıcaklık böyle kalır ise sorun yaratmaz değil mi?
Bilgisayar açısından sıkıntı olmaz. Sadece ayarlardan uyku moduna otomatik geçmesini sağlayan bir ayar var. Orada "hiçbir zaman" seçeneğini seçmeyi unutma.Selamlar, birazdan bilgisayarımı indirme yapmak için açık bırakacağım ve 2 3 gece boyunca hep açık kalıcak. Sistemin kapanmaması için bir ayar yapmalı mıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
O kadardan bir şey olmaz hocam.Elektrikler kesilmezse sıkıntı olmaz muhtemelen. Ama elektrik faturasında hafif bir artış olur.
Onu ayarladım.Bilgisayar açısından sıkıntı olmaz. Sadece ayarlardan uyku moduna otomatik geçmesini sağlayan bir ayar var. Orada "hiçbir zaman" seçeneğini seçmeyi unutma.
Hocam mis gibi oyun bende yeni indirdim, o 2-3 geceye değer kesinlikleBattlefield 1
Hocam size bir şey danışabilir miyim acaba? İşiniz yoksa rica etsem şu konuya bakabilir misiniz hemen çok kısa https://forum.donanimarsivi.com/konu/battlefield-1-otomatik-olarak-acilabilir-mi.421878/Hocam mis gibi oyun bende yeni indirdim, o 2-3 geceye değer kesinlikle
BuyrunHocam size bir şey danışabilir miyim acaba?