Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarı yeniden başlatırken kapattım

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
Google mapse bak da nasıl götürecen kasayı araba ehliyet varmı yada en azından motor
tayinden dolayı şırnaktayık burası neredeyse tamamen yıkılıp yeniden yapıldığı için mapstekilerin hiçbiri yok navigasyon bile çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bro olmus işte dalgamı geçiyon götür bilgisayarcıya baksın
yok işte bilgisayarcı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,804
İsim
Oğuz
Tak çıkar fişleri. İçini de sök tak yap. Komple mi çalışmıyor yoksa ses var ama siyah ekran mı ?

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
tayinden dolayı şırnaktayık burası neredeyse tamamen yıkılıp yeniden yapıldığı için mapstekilerin hiçbiri yok navigasyon bile çalışmıyor

yok işte bilgisayarcı
Kendin kurcalamani önermem

Kerem gök

80+ Silver
bios güncellerken pc yi kapatmayın yazısında pc yi kapatınca anakart çöp oluyordu, belki onun gibi bi güncelleme yapıyor olabilir. anakarttaki pili çıkar bi kaç dk bekle sonra tak, belki anakartın 2hücreliyse çalışır

değilse geçmiş olsun düzeltme imkanın yok (eğer bios güncellemesiyse)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,804
İsim
Oğuz
tuşa basınca tepki yok
Büyük ihtimal PSU'dan kaynaklıdır. Fişleri çekip güç tuşuna 5-10 saniye basılı tut bırak. 2-3 dakika da bios pilini çıkar geri tak. Tekrar açmayı dene.

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
bios güncellerken pc yi kapatmayın yazısında pc yi kapatınca anakart çöp oluyordu, belki onun gibi bi güncelleme yapıyor olabilir. anakarttaki pili çıkar bi kaç dk bekle sonra tak, belki anakartın 2hücreliyse çalışır
b450m pro m2 max

Büyük ihtimal PSU'dan kaynaklıdır. Fişleri çekip güç tuşuna 5-10 saniye basılı tut bırak. 2-3 dakika da bios pilini çıkar geri tak. Tekrar açmayı dene.
yarın deneyeceğim şuan yeni taşındığım için sökecek aletim yok toplarken bile komşudan rica ettim

ramleri sök tak yerlerini değiştir ekran kartını çıkar tak o da olmazsa işlemciyi sök tak
tamamdır şuan aletim yok tornavida bile

Kerem gök

80+ Silver
b450m pro m2 max

yarın deneyeceğim şuan yeni taşındığım için sökecek aletim yok toplarken bile komşudan rica ettim
psu yu elleme şimdi boşuna sen bi pili çıkar 5 dk bekle tak, eğer benim dediğim sorunsa şansın varsa düzelir, yoksa servise yolla ve soğuk su iç

Top Bottom