- Bütçe
- 1111
Uygun fiyata koyduğumu düşünüyorum acil satmam gerek bu fiyata gider mi ?
Eğer fiyat kötüyse kaç yazayım?
Satıp vatan'dan sistem alıcam.
6-7 k ederUygun fiyata koyduğumu düşünüyorum acil satmam gerek bu fiyata gider mi ?
Kanka çok yazmışsın. 6.5k-7.5k arası gider.Uygun fiyata koyduğumu düşünüyorum acil satmam gerek bu fiyata gider mi ?
Bence biraz fazla yazmışssın kardeşim 7 8 k bandında gider diye düşünüyorum 8.5 yaz pazarlıkla orta yol bulursunUygun fiyata koyduğumu düşünüyorum acil satmam gerek bu fiyata gider mi ?
Valla o fiyatlara rx 570 gtx 1060 sistemler görüyorum o kadar malı öldüremem zaten o para beni kurtarmıyor.Bence biraz fazla yazmışssın kardeşim 7 8 k bandında gider diye düşünüyorum 8.5 yaz pazarlıkla orta yol bulursun
zor satılması acilse düşür derim fiyatıUygun fiyata koyduğumu düşünüyorum acil satmam gerek bu fiyata gider mi ?
Benim sisteme benzer özellikte olanlarda en düşük fiyat yazmışım zaten.zor satılması acilse düşür derim fiyatı
Demek ki o fiyata satılmıyor ki ürünler hala listede. Aciliyetine bağlı dostum atıyorum 2 haftan var, bekle 3-5 gün baktın satılmadı indir biraz . Hala satılmadı bi tık daha indir. Öyle öyle yap. Zaten sen ve diğer çakallar yüksek yazmışsınız 10k+ etmez o sistem o yüzden normal satılmamasıBenim sisteme benzer özellikte olanlarda en düşük fiyat yazmışım zaten.