Bilgisayarım 2 defa yeniden başladı.

xxefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
522
Bugün az önce rdr oynarken oyunun ortasında yeniden başlattı güç gitti bir anda yeniden açılmaya başladı sonra açıldığında yeniden rdrye arkadaşımla oynamaya girdim daha oyunun içinde karakteri göremeden yine yeniden başlattı. ayrıca bugün forza oynarken yolda giderken bir anda ekran gitti sonra geri geldi yolun ortasında devam ettim orada bir şey olmadı.
ryzen 7 5800x
amd rx6750xt
gigabayt 750 watt gold psu
8+8 16 gb t-force tuf gaming alliance
asus b550m-k anakart
işlemci soğutucu kötü belki onun yüzünden de olmuş olabilir.
dark freezer x121 ama gördüğüm kadarıyla 85 i geçmiyordu.

Son düzenleme:
Bugün az önce rdr oynarken oyunun ortasında yeniden başlattı güç gitti bir anda yeniden açılmaya başladı sonra açıldığında yeniden rdrye arkadaşımla oynamaya girdim daha oyunun içinde karakteri göremeden yine yeniden başlattı. ayrıca bugün forza oynarken yolda giderken bir anda ekran gitti sonra geri geldi yolun ortasında devam ettim orada bir şey olmadı.
ryzen 7 5800x
amd rx6750xt
gigabayt 750 watt gold psu
8+8 16 gb t-force tuf gaming alliance
asus b550m-k anakart
işlemci soğutucu kötü belki onun yüzünden de olmuş olabilir.
dark freezer x121 ama gördüğüm kadarıyla 85 i geçmiyordu.
Prizden gelen Kasaya taktıgın psu kablosunu iyice oturt temassızlık oldugunda ekran gidip gelir kapanır bende yaşıyorum bazen kasayı filan çok öne alırsan yetişmiyor gidiyor anında

ayrıca bugün ryzen master da işlemciyi eco moda aldım fazla ısınmasın diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prizden gelen Kasaya taktıgın psu kablosunu iyice oturt temassızlık oldugunda ekran gidip gelir kapanır bende yaşıyorum bazen kasayı filan çok öne alırsan yetişmiyor gidiyor anında
kanka uzun kablo ve oturmuş pc direk yeniden başladı ekranda gitti

arkadaşlar galiba psu dan dolayı olabilir occt testten psu yaptım kapandı yine bilgisayar işlemci ve ram yaptım ilkinde sonra psu yaptım kapandı yine

ekran kartı testi yaptım yine kapandı sonra windows hata verdi??

ekran kartı ve power testi yapınca 4 saniyeden sonra pc kendini yeniden başlatıyor yük altında ne yapmam lazım

Son düzenleme:
İşlemci fazla ısınıyor ona Undervolt yapalım.

Yaw 5800x'e o soğutucu olur mu hiç. Hala başka sorun arıyorsun. Git kaliteli soğutucu al.

Yüksek ihtimalle işlemci yüksek sıcaklığa ulaşıyor ve sistem kendisini korumak için yeniden başlatıyor. Cinebench R23'de çoklu çekirdek testi yapabilir misiniz? Sıcaklıklara HWiNFO kullanarak ulaşabilirsiniz.

Geri