bnefatigh 80+ Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 80 Reaksiyon skoru 12 7 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar selam bu akşam bilgisayarımı açarken bir Amerikan mergatrends ekranı geliyo ancak geri kapanıyor bu sorunun çözümü nedir yardım edin lütfen
Arkadaşlar selam bu akşam bilgisayarımı açarken bir Amerikan mergatrends ekranı geliyo ancak geri kapanıyor bu sorunun çözümü nedir yardım edin lütfen
arda_akel1903 80+ Bronze Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 669 Reaksiyon skoru 364 7 Aralık 2024 #2 bnefatigh yazmış: Arkadaşlar selam bu akşam bilgisayarımı açarken bir Amerikan mergatrends ekranı geliyo ancak geri kapanıyor bu sorunun çözümü nedir yardım edin lütfen Devamı için tıklayın... F1 ile BİOS'a girin, exit menüsünden BİOS'u tekrardan sıfırlayıp kaydedip çıkın. Buyurun bu da nasıl yapılacağı. Geçmiş olsun
bnefatigh yazmış: Arkadaşlar selam bu akşam bilgisayarımı açarken bir Amerikan mergatrends ekranı geliyo ancak geri kapanıyor bu sorunun çözümü nedir yardım edin lütfen Devamı için tıklayın... F1 ile BİOS'a girin, exit menüsünden BİOS'u tekrardan sıfırlayıp kaydedip çıkın. Buyurun bu da nasıl yapılacağı. Geçmiş olsun
bnefatigh 80+ Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 80 Reaksiyon skoru 12 7 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 arda_akel1903 yazmış: F1 ile BİOS'a girin, exit menüsünden BİOS'u tekrardan sıfırlayıp kaydedip çıkın. Buyurun bu da nasıl yapılacağı. Geçmiş olsun Devamı için tıklayın... Hocam ne deleteye bastığımda nede f1 bastığımda bidon gelmiyor
arda_akel1903 yazmış: F1 ile BİOS'a girin, exit menüsünden BİOS'u tekrardan sıfırlayıp kaydedip çıkın. Buyurun bu da nasıl yapılacağı. Geçmiş olsun Devamı için tıklayın... Hocam ne deleteye bastığımda nede f1 bastığımda bidon gelmiyor