Kabloda sorun olabilir.Dün çalışan bilgisayar sabah açınca çalışmadı siyah ekranda - işareti yanıp sönüyor daha sonra siyah bir ekran geliyor ve orda kalıyor
Hangi kabloda ?Kabloda sorun olabilir.
Monitör kablosunda ?_Hangi kabloda ?
Monitör çalışıyor kabloda sorun olacağını düşünmüyorumMonitör kablosunda ?_
ben de yaşadım aynı sorunuDün çalışan bilgisayar sabah açınca çalışmadı siyah ekranda - işareti yanıp sönüyor daha sonra siyah bir ekran geliyor ve orda kalıyor
Açılıyor ama siyah ekranda kalıyorBilgisayar açılıyormu yoksa açılmıyormu?
Kablolarda sıkıntı olabilir. Tak çıkar yap. Ramlerin veya ramin soketini değiştir ekran kartı tak çıkar yap.Açılıyor ama siyah ekranda kalıyor
Hepsini yaptımKablolarda sıkıntı olabilir. Tak çıkar yap. Ramlerin veya ramin soketini değiştir ekran kartı tak çıkar yap.
ekran kartını çıkarıp onboarddan görüntü almayı dene.Tek modül ram kullanıyor isen elinde başka ram varsa deneyebilirsin.Hepsini yaptım
Ekran kartını çıkartıp onboarddan görüntü almayıda denedim 2 tane ram var birini söktüm yine olmuyorekran kartını çıkarıp onboarddan görüntü almayı dene.Tek modül ram kullanıyor isen elinde başka ram varsa deneyebilirsin.
Anakartta sorun olabilir.Elektrik kesintisi veya anormal bir durum oldumu en son kapattığında.Ekran kartını çıkartıp onboarddan görüntü almayıda denedim 2 tane ram var birini söktüm yine olmuyor