bilgisayarım açılmıyor

Sıfır mı aldınız ve nereden aldınız işlemciyi. Stock fanı takarken işlemciyi bozma ihtimaliniz çok düşük diye düşünüyorum .. Kule tipi olsa evet çok yüksek çünkü işlemci üstünde büyük bir baskı oluyor. İşlemci bozuk olabilir
valla hocam kule tipi galiba bende bilmiyorum kasa tipini ama stok fan montaj yaparken arka kapagini acip anakarttan tuttuk.

eski işlemci duruyorsa takıp intenetten baka baka yaparsın.

Anakart destekliyor fakat bios versiyonun A32ES520.BSS bu ve üzeri olması gerekiyormuş.

Biostan sonrada düzelmezse işlemcide problem vardır. Fakat ben biostan olduğunu düşünüyorum.
sagol hocam yarin bilgilendiririm. umarim bios guncellenince olur uygun fiyatli aldim o kadar pazarlik yapmistim sorun olursa iade de alcak ama bende calisiyordu diyor.

kanka anakartı dene tamamda ben geçen gün am3 olan işlemciyi takarken pini yamulltum dikkat et bak bir hergangi bir şey olmuşmu

bios guncel degilse pc hic acilmazmi ben guc tusuna basiyorum tık yok hicbisey calismiyo.
eski işlemcini tak çalıştır soğutucuyu takmana gerek yok eger sistem geliyorsa biosta sorun vardır güncellemek gerekir ama bildiğim kadarıyla bios güncelleme olayı böyle değildi. bende R5 5600x var b450 ye taktık sistem çalışıyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu bios güncelledik düzeldi. sistemin hiç mi tepki vermiyor?

eski işlemcini tak çalıştır soğutucuyu takmana gerek yok eger sistem geliyorsa biosta sorun vardır güncellemek gerekir ama bildiğim kadarıyla bios güncelleme olayı böyle değildi. bende R5 5600x var b450 ye taktık sistem çalışıyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu bios güncelledik düzeldi. sistemin hiç mi tepki vermiyor?
islemci yok maalesef ya sattim onu. Bende senin dedigin gibide olmuyor pc hic acilmiyor ramleri, ekran kartini,kablolari kontrol ettim psu dan suphelendim ama o da yeni zaten 500w +80 gucde gidiyor zaten mouse klavye isigi yaniyor actigimda ama pc den ses yok.

Geri