Çözüldü✓ PC Kurulumu Sonrası Açılmıyor

Evet var ama pc acilmiyorki nasil guncellicem?
Şöyle anakart üzerinde bir BIOS yazılı flash girişi var. Oraya içerisinde yeni BIOS olan flashı takman gerek. Belirli bir yöntemi var güncelleştirebiliyorsun ben unuttum şu an bakmam lazım.

bu kabloları anakarta takman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bu kabloları takman lazım

Bu pinler var bosta bunlar mi guc tusu acaba

Hayir
Fotoğrafını atabilir misin? Kabloların üzerinde HDD LED falan yazıyorsa ön panelin kabloları onlar.

anakart kitapçığını aç, anakart üstünde front panel yazan yerlere pinleri montaj yap hocam.

merhabalar tekrar ben power tuşunu bağlamanız lazım olmuyorsa arkadaşın dediği gibi bios güncellemesi şart.

Neresine takcam bilmiyomki ben😅🤦
ana kartın kılavuzu vardır ordan bakın.

anakartın en alt sağ tarafında girişleri var power led+ en sol , yanına power led - onun yanına da power sw yi tak

anakartında flash bios tuşu var güç geldiğinden emin olduğumuzda güncellemeyi pc açmadan yaparsın

sayfa 34 ön panel pini montajı

Ekler

• ön panel.JPG
    ön panel.JPG
    55 KB · Hit: 22
Bu kabloları bağlamadan açamazsın kasadaki tuşa basarak . Kitapçıktaki gibi eksiye artıya dikkat ederek bağlaman gerekiyor . Youtube'da da video bulabilirsin

Anakartın üzerinde belirli bir şekilde nereye nasıl takacağın gösteriliyor. Yazıların hepsi aşağıya bakacak şekilde takman gerek. Fotoğraf atacağım bekle.

Şu şekil.

Ekler

• 20250307_152945.jpg
    20250307_152945.jpg
    768.4 KB · Hit: 20
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,535
Üyeler