Bilgisayarım ALT-TAB atınca donuyor.

M4MI

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarda oyun oynarken arka planda gezmek için Alt-Tab atınca bilgisayarım donuyor. Ses geliyor ve mouse imlecimi hareket ettiriyorum ama herhangi bir eylemde bulunamıyorum. Ancak bilgisayarımı güç tuşuna basınca kapatabiliyorum.

İşlemci: R5 5600
Anakart: Msi B450M A PRO MAX
Ekran kartı: Palit RTX 3060 12GB
İşletim sistemi: Windows 11 Pro

Bilgisayarda oyun oynarken arka planda gezmek için Alt-Tab atınca bilgisayarım donuyor. Ses geliyor ve mouse imlecimi hareket ettiriyorum ama herhangi bir eylemde bulunamıyorum. Ancak bilgisayarımı güç tuşuna basınca kapatabiliyorum.

Her oyunda mı böyle ?
Masaüstünüz 1920x1080 ise oyunlarda da 1920x1080 kullanmanızı öneririm Alt+Tab yapınca yavaşlamaz.
Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.

Her oyunda mı böyle ?
Masaüstünüz 1920x1080 ise oyunlarda da 1920x1080 kullanmanızı öneririm Alt+Tab yapınca yavaşlamaz.
tam ekran yerine tam ekran pencereli de baya artırıyor alt tab hızını ama donma sorununu çözeceğini sanmıyorum

Her oyunda mı böyle ?
Evet her oyunda. 1920x1080 de kullanıyorum ve arka planda çalışan uygulama olmayınca başlat menüsüne bastığım zamanda yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam ekran yerine tam ekran pencereli de baya artırıyor alt tab hızını ama donma sorununu çözeceğini sanmıyorum
Pencereliye alıp bir deneyim belki benim sorun geçer.

Evet her oyunda. 1920x1080 de kullanıyorum ve arka planda çalışan uygulama olmayınca başlat menüsüne bastığım zamanda yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pencereliye alıp bir deneyim belki benim sorun geçer.
Ramler kaça kaç ?
SSD kaç GB ve M2 mi

Masaüstü çözünürlüğünle, oyun çözünürlüğün aynı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri