Bilgisayarımın birkaç parçasını yeniledim ve bundan sonra da bilgisayarımı birkaç saat kullandıktan sonra şalter indirmiş gibi aniden tamamen kapanıp geri açılıyor. Değerlere de baktım ısınma çok yok ki bilgisayarı pek zorlayacak oyunlar da oynamıyorum My Summer Car falan oynuyorum şu aralar sadece. Şöyle üstünkörü anlatayım parçaları da:
İşlemci: i7 6700
Anakart: B150M BAZOOKA MSI
RAM (Yeniledim): 8GB Hyperx Savage bişeydi Gskill 2x16 GB ram aldım
Ekran Kartı (Yeniledim): 1080 GAMINGX (bozuldu) Vardı 3050 8 GB MSI aldım
700W bi enerji kaynağı vardı galiba bide zalman mı neydi
her neyse şuan işlemci üzerinden çalıştırıyorum ve görünürde bir kapanma sorunu yok ve önümdeki birkaç saat içinde olmayacak galiba ama ekran kartını hatalı mı takıyorum veya slotta oturma sorunu falan mı var ne oluyorsa artık kapanıyor ve ben şahsen psu ile bir sorunu olduğunu düşünüyorum ekran kartını takınca artık bağlantı sorunu mu güç aktarım sorunu mu açıkçası yetersiz de değiller birbirlerine neyse yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
İşlemci: i7 6700
Anakart: B150M BAZOOKA MSI
RAM (Yeniledim): 8GB Hyperx Savage bişeydi Gskill 2x16 GB ram aldım
Ekran Kartı (Yeniledim): 1080 GAMINGX (bozuldu) Vardı 3050 8 GB MSI aldım
700W bi enerji kaynağı vardı galiba bide zalman mı neydi
her neyse şuan işlemci üzerinden çalıştırıyorum ve görünürde bir kapanma sorunu yok ve önümdeki birkaç saat içinde olmayacak galiba ama ekran kartını hatalı mı takıyorum veya slotta oturma sorunu falan mı var ne oluyorsa artık kapanıyor ve ben şahsen psu ile bir sorunu olduğunu düşünüyorum ekran kartını takınca artık bağlantı sorunu mu güç aktarım sorunu mu açıkçası yetersiz de değiller birbirlerine neyse yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.