Bilgisayarım aniden kapanıyor

xGMx

80+
Reaksiyon skoru
20
Son 1 haftadır bilgisayarım aniden kapanıyor bazen ilk açarkende açılmıyor statik elektrik kalmış olabilir dendi yaptım fakat düzelmedi boşta çalılırken sıkıntı olmuyor CsGo ya girince aniden gidiyor internette güç ayarları videosu vardı onuda denedim sorun çözülmedi.( Thermal macundan olma ihtimalı varmıdır 4 senelik hiç değişmedi )

Son 1 haftadır bilgisayarım aniden kapanıyor bazen ilk açarkende açılmıyor statik elektrik kalmış olabilir dendi yaptım fakat düzelmedi boşta çalılırken sıkıntı olmuyor CsGo ya girince aniden gidiyor internette güç ayarları videosu vardı onuda denedim sorun çözülmedi.( Thermal macundan olma ihtimalı varmıdır 4 senelik hiç değişmedi )
sistem özellikleri ve psu nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha doğrusu son zamanlarda parça değiştirdinizmi

PSU veya işlemci sıcaklığı kaynaklıdır.
Core Temp ile işlemci sıcaklığını kontrol et.

sistem özellikleri ve psu nedir

daha doğrusu son zamanlarda parça değiştirdinizmi
Yok aldığımdan beri herhangi bir parça değiştirmedim

PSU veya işlemci sıcaklığı kaynaklıdır.
Core Temp ile işlemci sıcaklığını kontrol et.
İşlemciyi kontrol ettim max 47-48 oluyor ama psu bakmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,259
Üyeler
173,786
Son üye
NuriGk
Geri