Neler Yeni

Bilgisayarım aniden kapanıyor

xGMx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
HAKAN A
Son 1 haftadır bilgisayarım aniden kapanıyor bazen ilk açarkende açılmıyor statik elektrik kalmış olabilir dendi yaptım fakat düzelmedi boşta çalılırken sıkıntı olmuyor CsGo ya girince aniden gidiyor internette güç ayarları videosu vardı onuda denedim sorun çözülmedi.( Thermal macundan olma ihtimalı varmıdır 4 senelik hiç değişmedi )

Erdem123

80+ Bronze
Son 1 haftadır bilgisayarım aniden kapanıyor bazen ilk açarkende açılmıyor statik elektrik kalmış olabilir dendi yaptım fakat düzelmedi boşta çalılırken sıkıntı olmuyor CsGo ya girince aniden gidiyor internette güç ayarları videosu vardı onuda denedim sorun çözülmedi.( Thermal macundan olma ihtimalı varmıdır 4 senelik hiç değişmedi )
sistem özellikleri ve psu nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha doğrusu son zamanlarda parça değiştirdinizmi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
PSU veya işlemci sıcaklığı kaynaklıdır.
Core Temp ile işlemci sıcaklığını kontrol et.

xGMx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
HAKAN A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem özellikleri ve psu nedir

daha doğrusu son zamanlarda parça değiştirdinizmi
Yok aldığımdan beri herhangi bir parça değiştirmedim

PSU veya işlemci sıcaklığı kaynaklıdır.
Core Temp ile işlemci sıcaklığını kontrol et.
İşlemciyi kontrol ettim max 47-48 oluyor ama psu bakmadım

Top Bottom