Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım aniden kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Behnur Polat
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda bir oyun açmaya çalıştığımda açılıyor kısa bir süre sonra elektrikler gitmiş gibi direkt kapanıyor kapandığında anakart ışıkları yanıyor ve psuyu kapatıp ışıkların gitmesini beklemezsem tekrar açılmıyor aida64 de 20 dakika boyunca her şeyi test ettiğimde ise herhangi bir sorunla karşılaşmadım bir fikri olan var mıdır?
ApplicationFrameHost_mN2pN0oyF3.png

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Muzaffer Berke
brom valla aynı sorun bende de vardı işlemciye bir tık fazl yük bindiği anda resetlenip tkrar açılıyordu pc 100 lira bayılıp mx-4 termal macun aldım içinin temizliğini tozunu aldım artık yaşamıyorum böyle bir sorun
forumlarda okudğum kadarıyla 2 farklı sebepten oluyormuş bu durum ya sıcaklık ya da psu yetersiz kalması
kasanın temizliğini yap çözülmazse psu değiştir brom

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Prime95 ile test yapar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Behnur Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Furmark + Cinebench R23 ü aynı anda çalıştırıp sıcaklıkları kontrol et. Aida ile stress testi yapılmaz.
Prime95 ile test yapar mısın?
arkadaşlar 2 nizinde dediği proglamları denedim prime 95 te açıldığı gibi gitti diğer 2 programda ise 3 4 dakika sonra gitti sıcaklıklar normaldi yük altında 70 80 arasıydı en iyisi bi bilgisayarcıya götürmek yardımlarınız için sağolun

RTX3080Ti

80+
arkadaşlar 2 nizinde dediği proglamları denedim prime 95 te açıldığı gibi gitti diğer 2 programda ise 3 4 dakika sonra gitti sıcaklıklar normaldi yük altında 70 80 arasıydı en iyisi bi bilgisayarcıya götürmek yardımlarınız için sağolun
Prime95 kullanma, işlemciyi sıradan bir kullanıcının sokabileceğinin çok çok ötesinde yüklere sokuyor, gereksiz yani.

Sadece Cinebench R23 ü çalıştır dostum bakalım tek başına reset atacak mı.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
PSU sıkıntılı o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime95 kullanma, işlemciyi sıradan bir kullanıcının sokabileceğinin çok çok ötesinde yüklere sokuyor, gereksiz yani.

Gereksiz değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Behnur Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sadece o programı kullandım 15 dakika boyunca 1080p de çalıştırdım sıcaklık 80 in üstüne çıkmadı bir sorun olmadan kapattım programı
ekran kartı rx550 işlemcide r5 3500x bu arada

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam sistem özelliklerinizi belirtirseniz az da olsa detaylı yardımcı olabiliriz. :D

Top Bottom