Bilgisayarım artık değiştir beni diyor mu

Navius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
cogu oyunda veya chromda takılılıyor kasıyor günümüzde bu sistem iş görür mü güncel oyunlarda pc toplamaya kalksam bundan bi üst segment toplamak istesem maliyeti ne çıkar bana

Kesinlikle değişme vakti gelmiş

5600-6600 2.elde o bilgisayarın hala gideri var

bi ekran kartı ile biraz daha götürür mü diyosunuz
sadece ekran kartı değişerek sistem ölene kadar gitsin diyorsan rx6600 veya rtx 4060 alarak biraz daha ömrünü uzatabilirsin birde 16 ram 32 yapılabilir ama sıfır yeni sistem dizmek bence daha mantıklı çünkü bu sisteme yapacağın yatırım ölü yatırım olacaktır biraz ama tercih senin param çok yok diyorsan dediğim ekran kartlarına geçebilirsin

cogu oyunda veya chromda takılılıyor kasıyor günümüzde bu sistem iş görür mü güncel oyunlarda pc toplamaya kalksam bundan bi üst segment toplamak istesem maliyeti ne çıkar bana
Başlık fena tatlı KDLAKSKDKDKSKSKF

sadece ekran kartı değişerek sistem ölene kadar gitsin diyorsan rx6600 veya rtx 4060 alarak biraz daha ömrünü uzatabilirsin birde 16 ram 32 yapılabilir ama sıfır yeni sistem dizmek bence daha mantıklı çünkü bu sisteme yapacağın yatırım ölü yatırım olacaktır biraz ama tercih senin param çok yok diyorsan dediğim ekran kartlarına geçebilirsin
40-50k sistem 5 yıl daha atar mı beni ileri
işlemci artı ekran kartı
ikisinin maliyeti ne olur ortalama bana

biraz daha ekleyip bunu alabilirsin 32 ram yapıp anakart b650m-r yaparsan ssd'yi de lexar nm790 yaparsın tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onun emsali 5070 mı oluyor
5070'den iyi 5070ti ile hemen hemen aynılar yer yer 5070ti iyi yer yer 9070xt çok iyi kart f/p kralı bu senenin

Geri