Bilgisayarım bazen çok donuyor

Dostum sorun yüksek ihtimalle SSD ve ya Ram'de.

Dönüp hiç açılmıyor mu

Dönüp hiç açılmıyor mu
Donuyor açılıyor ama çok kasıyor görev yöneticisinden baktığımda işlemci ram SSD gpu çalışma sorunu yok ama dönüyor aşırı sanki 5 10 FPS oluyor

Onu deneyeyim ozaman ram testini kısa bir şekilde nasıl yaparım ? Windowsun bir şeyi varmış o sorun varsa kesin söyler mi
ctrl+shift+esc ile başlangıç bölümünden bütün uygulamaları devre dışı bırak başlangıçta hiç biri çalışmasın.
ramlari çıkarıp silgi varsa silgiyle hasar vermeden bir temizleyip tekrar oldukları sokete tak.
termal macunu kontrol et sızma/akma olabilir.
ssd ler için de ramler için yaptığını yapabilirsin.
bazı donanım test uygulamalarını indirip bütün testleri yapmaya çalış ordan da bişeyler çıkabilir. zaten bunları yapana kadar sorun çözülür kendiliğinden :)

Donuyor açılıyor ama çok kasıyor görev yöneticisinden baktığımda işlemci ram SSD gpu çalışma sorunu yok ama dönüyor aşırı sanki 5 10 FPS oluyor
Benimkinde donup açılmıyordu formatla düzeltmiştim dene istersen bios ile alakalı bir sıkıntıdan olmuştu

Benimkinde donup açılmıyordu formatla düzeltmiştim dene istersen bios ile alakalı bir sıkıntıdan olmuştu
Olabilir windowstan dolayı düşünüyorum bende çünkü işlemci gpu testini yaptım ssdleein hepsi 100 sağlığı ve soğuk çalışıyorlar ben şuan ramleri test edicem en kotu sıfır format ve arkadaşın dediği gibi SSD vs sokup takarim

BIOS, windows ve nvidia son sürümlerine güncelle.

Windows update bozuldu driver yüklemiyor yeniden dene diyip duruyor bios guncel Nvidia app bozukmus Nvidia app sikicem daha doğrusu temiz format atcam Windows update çökmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir hata veriyor sürekli windows

Ekler

• IMG_20250613_113707.webp
    IMG_20250613_113707.webp
    3.3 MB · Hit: 19
En iyisi windowsa temiz bir format at.

yaptığın yeni bir güncellemeyi windows sürümü desteklemiyor olabilir. reset hangi aşamada gerçekleşiyor tamamen açıldıktan sonra mı öncesinde mi?
Yeni değil aslında baya önceden guncellemistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptığın yeni bir güncellemeyi windows sürümü desteklemiyor olabilir. reset hangi aşamada gerçekleşiyor tamamen açıldıktan sonra mı öncesinde mi?
Reseti ben atıyorum ben atmadam donup donup duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,936
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri