bilgisayarım bozuldu

ellys

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarı ikinci el olarak aldım bundan 2 veya 3 gün önce acılmadı sonra anakart ve psu arasındaki kabloyu söküp taktım acıldı fakat kapandıktan sonra hicbir türlü acılmadı bilgisayar fan acılıyor anakarttan da herhangi bir ses gelmiyor ekrana görüntüyü vermiyor 1 dk sonra kapanıypr ve bu olay tekrarlanıyor problem nedir daha önce yasamıs yada bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

aldığın kişiye söyle derim

ram veya harddisk ssd ni kontrol et ekran kartın çıkmış olabilir yada dolandırıldın kankam

ram veya harddisk ssd ni kontrol et ekran kartın çıkmış olabilir ya
Post automatically merged:

ram veya harddisk ssd ni kontrol et ekran kartın çıkmış olabilir yada dolandırıldın kankam
kanka ram ssd hdd hepsi aktif ekran kartı da sağlam hepsine güc geliyor sonra kesiyo gücü aldıgım kişide cocuk anlamıcagı işler bende biraz olsa anlarım ama kesin net çözüm kaynagı bulamadım

aldığın kişiye söyle derim
cocukdu yani anlamazki kanka

kanka ram ssd HDD hepsi aktif ekran kartı da sağlam hepsine güc geliyor sonra kesiyo gücü aldıgım kişide cocuk anlamıcagı işler bende biraz olsa anlarım ama kesin net çözüm kaynagı bulamadım

iade iste

kanka ram ssd HDD hepsi aktif ekran kartı da sağlam hepsine güc geliyor sonra kesiyo gücü aldıgım kişide cocuk anlamıcagı işler bende biraz olsa anlarım ama kesin net çözüm kaynagı bulamadım

kanka oda bozulduğu için sattı demekki iade et

İkinci el olduğu için satan kişinin iadeyi kabul etmeme hakkı var. Öyle kolay değil o iş, zorla iade edemeyeceğinize göre ürün elinizde patlamış. Soğuk bir su içiniz.

İkinci el olduğu için satın alan kişinin iadeyi kabul etmeme hakkı var. Öyle kolay değil o iş, zorla iade edemeyeceğinize göre ürün elinizde patlar. Soğuk bir su içiniz.
patlıcak gibi değil az cok dediğim gibi anlarım öle büyük bir problem gibi değil anakart sağlam ondan eminim psu güc veriyor sonra kesiyor psu da problem oldugunu düşünüyorum

Size PSU patlar demiyorum, ürün elinizde patlamış diyorum. İroni mi yapıyorsunuz, yoksa ciddi misiniz?

Geri