_Y_U_S_U_F_
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
no boot option found please install bootable media and restart hatası alıyorum nasıl bu sorunu düzelteceğim
hdd gözükürmü ve nasıl yapacağımBios üzerinden windows yüklü depolama birimini gösterin.
görüp görmediğine nereden bakmam gerekiyor biraz cahilimdeBu aldığın hatayı Windowsun kurulu olduğu depolama birimini göremediğinden alıyorsun. BİOS tan kontrol eder misin bilgisayarın Depolama birimini görüyor mu.
nasıl bakacağımı bilmiyorum söylermisinDiskin bozulmuş olabilir, Bilgisayar açılırken del tuşu ile bios'a girip oradan bakman lazım.
Klavyenden BİOS tuşuna (DEL , F12 değişiklik gösteriyor bilmiyorum hangisi) basıp açılan yerden Boot Optionsun fotoğrafını çekip atarsan direkt bakabilirimgörüp görmediğine nereden bakmam gerekiyor biraz cahilimde
boot options diye bir şey yazmıyor boot a girdim ordada yazmıyor telefonum yok bana ne yapacağımı söyleyebilirmisin lütfenKlavyenden BİOS tuşuna (DEL , F12 değişiklik gösteriyor bilmiyorum hangisi) basıp açılan yerden Boot Optionsun fotoğrafını çekip atarsan direkt bakabilirim
Anakartının markasını ve modelini yazar mısınboot options diye bir şey yazmıyor boot a girdim ordada yazmıyor telefonum yok bana ne yapacağımı söyleyebilirmisin lütfen
ncr q67Anakartının markasını ve modelini yazar mısın