Yıldırım Beyazid
80+ Bronze
artık 20 fps oynarsınDostum indiriyorum
artık 20 fps oynarsınDostum indiriyorum
En düşük ayarlarda ?artık 20 fps oynarsın
ekran kartı yine iyi de işlemci berbat olduğu için maalesef en düşük ayarlarda 20 fpsEn düşük ayarlarda ?
GTA V harici akıcı oynarsın. MC'yi her türlü açar.
Neden herkes GTA'yı bilmem demiş?Gta yı bilmem ama hepsini açar gtx 660 iyi bir kart
Berbat dediğin işlemci benim Q9300den daha iyi ve ben Q9300 ile rahatça oynayabiliyorum.ekran kartı yine iyi de işlemci berbat olduğu için maalesef en düşük ayarlarda 20 fps
dostum ben 4 gb ram le vs de 70 fps alıyorum her şey çok düşükde 1020x768 olması lazım dostum sende benim ayarlarımda oynasan 100 e yakın alırsın fakat valoyu bilmiyorumSistemim:
İ5 750
GTX 660
8gb ram (3 kanal)
Oynamak istediğim oyunlar:
Valorant
Cs go
Minecraft
GTA V
Gerçi gt 730 4gb bile açıyorsa gtx 660 neden açmasın bizim ki de soru mu beNeden herkes GTA'yı bilmem demiş?
Q9300 ve GT 1030 ile akıcı oynayabiliyorum, saydığı bütün oyunları çok çok rahat oynar.
Ayarlar düşük olur orası ayrı.
İndirdim oyunun verdiği grafiklerde daha araya stop bile girmedi Allah nazarlardan saklasınekran kartı yine iyi de işlemci berbat olduğu için maalesef en düşük ayarlarda 20 fps
Hocam şimdi elimdeki PC GTA V açıyor mu?@Yıldırım Beyazid
Bak bir de kızgın atıyor. Sıkıntılı mısın sen?
O sistemle söylediği oyunları rahatça oynar, kendimden biliyorum kendimden.
Yanlış bilgilendirmeden raporluyorum seni, yazık.
Alıntıyı görüntüle
Baloda bir sorun çıkmadı Allah'a şükürdostum ben 4 gb ram le vs de 70 fps alıyorum her şey çok düşükde 1020x768 olması lazım dostum sende benim ayarlarımda oynasan 100 e yakın alırsın fakat valoyu bilmiyorum
Allah akıl ihsan eylesin.@Yıldırım Beyazid
Bak bir de kızgın atıyor. Sıkıntılı mısın sen?
O sistemle söylediği oyunları rahatça oynar, kendimden biliyorum kendimden.
Yanlış bilgilendirmeden raporluyorum seni, yazık.
Alıntıyı görüntüle
Bakma dediklerine.İndirdim oyunun verdiği grafiklerde daha araya stop bile girmedi Allah nazarlardan saklasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şimdi elimdeki PC GTA V açıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baloda bir sorun çıkmadı Allah'a şükür