BİLGİSAYARIM ÇOK GÜÇLÜ FAKAT AZ FPS ALIYORUM

çünkü sabit 400-500 almıyorum düşüyor üstelik 400-500 fps 20k dolarlık bir pc için çok az bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p reis

pardon? sanırım donanımdan çok iyi anlamıyorsunuz

en düşük ayarlar 1080p kral

kral sen çok yanlış anladın olayı bahsettiğimiz işlemci bende olan zaten gayet güçlü bir işlemci bir bilgisayar parası muadillerinden daha düşük alması sorun
1080p darboğaz yapıyor muhtemelen 2K oynarsan büyük ihtimalle düzelir düzelmezse bakarız

1080 p dar boğaz yapiyor Nvdia denetim masasından doku süzme kalitesini kaliteye al böylece ekran kartına daha fazla yük binecek input lag ekler diye düşünme zaten 4090 kare Yazma zamanı aşırı düşük ikisinin arasındaki farkı anlamazsın üstüne fps artar nvida refleks on boost aç ve oyun ayarlarında örneğin testere ayarlarını mid high yap keskinlestirme modnu 2x veya 4x yap çok daha stabil yüksek performans alacaksın yüksek ihtimal

çünkü sabit 400-500 almıyorum düşüyor üstelik 400-500 fps 20k dolarlık bir pc için çok az bence

1080p reis

pardon? sanırım donanımdan çok iyi anlamıyorsunuz

en düşük ayarlar 1080p kral

kral sen çok yanlış anladın olayı bahsettiğimiz işlemci bende olan zaten gayet güçlü bir işlemci bir bilgisayar parası muadillerinden daha düşük alması sorun
Kardeşim burda yardımcı olmaya çalışıyoruz yazdığın şeye bak.
Sen konu açmışsın demek ki teknoloji bilgin yok.
Demek ki 1080p de darboğaz yapıyor işlemci yükseltmen lazım amd alıp yükseltirsen daha iyi olur diyorum OK

Kardeşim burda yardımcı olmaya çalışıyoruz yazdığın şeye bak.
Sen konu açmışsın demek ki teknoloji bilgin yok.
Demek ki 1080p de darboğaz yapıyor işlemci yükseltmen lazım amd alıp yükseltirsen daha iyi olur diyorum OK
kanka özür dilerim ama bilgisayar fiyatına işlemcisi var adamın ne bu amd takıntısı :D

kanka özür dilerim ama bilgisayar fiyatına işlemcisi var adamın ne bu amd takıntısı :D
Sen fiyata göre mi işlemci gücü mü kıyaslıyorsun evlat :D
Bunun fiyatı yüksek çok güçlü hmm hahaha ona bakılırsa eski işlemciler bazen 10k'ya filan satılıyor bu onun çok güçlü olduğu anlamına mı geliyor yani?
Amd takıntısı değil intel alırsa diğer seriyi nasıl kullacanacak? Anakartta değiştirmesi lazım ben değiştirmeyi düşünürse amd daha mantıklı diyorum

Sen fiyata göre mi işlemci gücü mü kıyaslıyorsun evlat :D
Bunun fiyatı yüksek çok güçlü hmm hahaha ona bakılırsa eski işlemciler bazen 10k'ya filan satılıyor bu onun çok güçlü olduğu anlamına mı geliyor yani?
Amd takıntısı değil intel alırsa diğer seriyi nasıl kullacanacak? Anakartta değiştirmesi lazım ben değiştirmeyi düşünürse amd daha mantıklı diyorum
kanka hiç bir şey bilmiyor ama her şeyi biliyormuş gibi konuşuyosun merak ettim kendi sistemin ne acaba :LOL:

Gençler niye bukadar ağladınız herkes benim gibi darboğaz olabileceğini söylemiş ha darboğaz olmayabilir ekran kartı işlemci kullanımını görmedik çünkü.

Ben sadece işlemcide darboğaz varsa kurtulmak için yeni bir işlemci almak istiyorsa amd almasını söylüyorum niye bu kadar sızlandınız ki.
Seneye adam işlemci yükseltmek istediği zaman intel kullanıyorsa anakartta değiştirmesi gerecek yanlış bir şey mi söylediğim

İşlemci almak istemiyorsa nvidia'dan bi kaç ayar yada oyunu 2k açıp darboğazdan kurtulur zaten

Gençler niye bukadar ağladınız herkes benim gibi darboğaz olabileceğini söylemiş ha darboğaz olmayabilir ekran kartı işlemci kullanımını görmedik çünkü.

Ben sadece işlemcide darboğaz varsa kurtulmak için yeni bir işlemci almak istiyorsa amd almasını söylüyorum niye bu kadar sızlandınız ki.
Seneye adam işlemci yükseltmek istediği zaman intel kullanıyorsa anakartta değiştirmesi gerecek yanlış bir şey mi söylediğim

İşlemci almak istemiyorsa nvidia'dan bi kaç ayar yada oyunu 2k açıp darboğazdan kurtulur zaten
adam sana sistemdeki parçaları değiştireyim mi diye sormamış ki böyle bir tavsiye veriyorsun. diyor ki sistem özelliklerim budur hallice üst seviye denilebilir ama ona rağmen düşük fps alıyorum oyunlardan nedendir? burda söylemen gereken varsa oyunla alakalı iç ayarları değiştirmesini tavsiye etmen veya çözünürlükle alakalı bir değişiklik yapmasını söylemen. o işlemci o kartı besleyemeyecek parça değil olay ya ayarla alakalı ya da çözünürlükle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,673
Üyeler
184,201
Son üye
serddar
Geri