Eğer her oyuna ayrı ayrı para veririm diyorsan PS4 al ama xbox game pass alırsan xbox daha mantıklı.
Adamın pc si var ne xbox ından bahsediyorsunuz? Tamamen para kaybı olur kendisi için. Özel oyun yok bir şey yok. PS4 Pro ile özel oyunları bitirmesi çok daha mantıklı.PS4 ile fan sesine ve oyun fiyatlarına dayanamazsın.
Gamepass zaten PC'de de var. Konsol alacaksa Xbox'dan başka bir şey alması lazım ki parası boşa gitmesin.Eğer her oyuna ayrı ayrı para veririm diyorsan PS4 al ama xbox game pass alırsan xbox daha mantıklı.
Ben özel oyunlarda fan sesi var diye duydum.ps4 pro nun fan sesi o kadar rahatsız edeci değil kendim kullandım memnunum ama ben olsam biraz daha bekleyip ps5 digital edition alırım cd siz olan
Yok hayır olmuyor, kendim kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.Ben özel oyunlarda fan sesi var diye duydum.
Adam pc var diyor hala yeni jenerasyon diyorsunuz. PC si olan adam XBOX ı ne yapacak?xbox series s öneririm hem yeni jenerasyon hemde oyun konusunda sıkıntı çıkarmaz game pass ultimate çekersin rahat edersin playstatiton exculusivelerini seversen alınır yoksa bir xbox etmez
-grandtheftautofanboy-
oyun oynayacak napacak başkaAdam pc var diyor hala yeni jenerasyon diyorsunuz. PC si olan adam XBOX ı ne yapacak?
PC de oyun oynanmıyor mu? Exclusive oyunları olmayan konsolu pc ye sahip biri ne yapacak? Ayrıca alta şu gereksiz yazıyı yazmayınız.oyun oynayacak napacak başka
-grandtheftautofanboy-
zaten belirtmişim yazımda exclusivelerini seviyorsanız playstation ama amacım exclusive dağil derse o zaman xbox derim xbox ülkemizde bence ps dan daha makulPC de oyun oynanmıyor mu? Exclusive oyunları olmayan konsolu pc ye sahip biri ne yapacak? Ayrıca alta şu gereksiz yazıyı yazmayınız.
Adam zaten hali hazırda 3060ti lı bir pc ye sahip. Sen neden adama xbox öneriyorsun? Orada oynayacağı her oyun zaten pc de de mevcut. Ne kadar makul olduğunun konuyu açan arkadaşı ilgilendirdiği bir kısım yok.zaten belirtmişim yazımda exclusivelerini seviyorsanız playstation ama amacım exclusive dağil derse o zaman xbox derim xbox ülkemizde bence ps dan daha makul
-grandtheftautofanboy-