Neler Yeni

BİLGİSAYARIM ÇOK GÜÇLÜ XBOX SERİES S VS PS4 PRO HANGİSİNİ ALMALIYIM?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
KoNU GilLİD

-grandtheftautofanboy-
Dostum yanlış anlama da ne alaka? Arkadaş düzgünce belirtmiş diyeceği şeyi. Neden ciddiyetsizce böyle "konu gilid" yazıyorsun ki?

Eğer haksız olduğunu farkettiysen düzgünce belirt karşındakine. De ki, haklısın evet düşünemedim vb.

Ya da kendi görüşünü belirt onun görüşüne karşılık. Böyle saçma şeyler yazma.

Son olarak, her mesajının altına nickini yazmana gerek yok zaten nickin gözüküyor mesajın üstünde.

Dostum yanlış anlama da ne alaka? Arkadaş düzgünce belirtmiş diyeceği şeyi. Neden ciddiyetsizce böyle "konu gilid" yazıyorsun ki?

Eğer haksız olduğunu farkettiysen düzgünce belirt karşındakine. De ki, haklısın evet düşünemedim vb.

Ya da kendi görüşünü belirt onun görüşüne karşılık. Böyle saçma şeyler yazma.

Son olarak, her mesajının altına nickini yazmana gerek yok zaten nickin gözüküyor mesajın üstünde.
1-ya tamam ekrem abi niye sert yapıyosun
2-o yazdığımı zaten haklı olduğu için yazdım
3-belirttim ama sonradan doğru söyledi belirtcek bişey yoktu
4-bu benim imzam saygı duy bizde biliyoruz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum bak. Adam zaten hali hazırda 3060ti lı bir pc ye sahip. Sen neden adama xbox öneriyorsun? Orada oynayacağı her oyun zaten pc de de mevcut. Ne kadar makul olduğunun konuyu açan arkadaşı ilgilendirdiği bir kısım yok.
knk bende ps4 pro alsam eski ps lerdeki gibi kırdırma muhabbeti varmı ondada yoksa illa her oyunu 400 500tl vererek almak zorundamıyız

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
knk bende ps4 pro alsam eski ps lerdeki gibi kırdırma muhabbeti varmı ondada yoksa illa her oyunu 400 500tl vererek almak zorundamıyız
Evet kırdırma var ama hiçbir şekilde online oynayamazsınız.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Kırdırma yok PS4 Pro'da.

Her oyun 400-500 lira da değil. Yeni çıkanlar öyle. Eski oyunları (GoW, Tlou1 vb.) 150-200 liraya alabilirsin ortalama.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kırdırırsan ps store'a giremezsin ki.
oyunlarının fiyatına bakabileceğim bi site varmı ps 4 pro nun oyunlarının fiyatı pahalı değilse almayı düşünüyorumda

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Madem pc'n güçlü PlayStation al. Pc'de XBOX Game Pass sayesinde XBOX'daki tüm oyunları oynayabilirsin. Ama PS için öyle bir durum yok. PS al en azından exclusive oyunları oynarsın.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
oyunlarının fiyatına bakabileceğim bi site varmı ps 4 pro nun oyunlarının fiyatı pahalı değilse almayı düşünüyorumda
Kutulu oyunlara hepsiburada tarzı sitelerden bakabilirsin. Dijital oyunlar için PS Store yazıp bakabilirsin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
ps al özel oyunları oynar geri satarsın üstüne ekleyebilirsen ps5 alırsın

Top Bottom