Bilgisayarim dan duman cikti ve biosta kalip dram hatasi veriyor

Reaksiyon skoru
2
Selamlar

Arkadaşlar bilgisayarda on fanlarım çalışmıyordu bende ek yapmak istedim egzoz fanina ek yaptım ve bantlamadigim için + ve - birbirine çarpıp Bi çarpma oldu ve küçük bir duman çıktı bebim öndeki alt fanım bozuldu calismiyor ama üst fan aktif duruma geldi soyle bir durumda meydana geldi bilgisayarı açtığımda biosta kaliyor ve dram ışığı yanıyor ramleri sokup taktim Bi kaç kere ama değişen birsey yok neden olmuş olabilir ?

Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olan Arkadaşlar için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ek olarak ramlerim gözüküyor hdd gözüküyor islemcimde goruntuluyorum hepsinin fanlari çalışıyor ekran kartiminda çalışıyor fanlari görüntüde aliyorum bios geliyor ama sorun suki dram hatası lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Anakart üzerinde statik elektrik birikmiş olabilir. Fişten çekip yada güç kaynağını kapalı konuma getirip bios pilini çıkararak açma kapama tuşuna 20-30 defa bas çek yapıp tekrar pili ve fişi takarak deneyin.

Anakart üzerinde statik elektrik birikmiş olabilir. Fişten çekip yada güç kaynağını kapalı konuma getirip bios pilini çıkararak açma kapama tuşuna 20-30 defa bas çek yapıp tekrar pili ve fişi takarak deneyin.
Deneyeceğim tesekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı anakart takıp dene olmazsa farklı ram tak.
Onuda deneyeceğim tsk

Geri