Neler Yeni

Yardım Bilgisayarım Donmaya Başladı

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese selam, arkadaşlar bugün C klasöründeki Riot Games dosyasını D klasörüne taşımıştım ardından oyunum açılmadı diye tekrardan C klasörüne taşıdım onun ardından bilgisayarda donmalar başladı oyun içinde veya dışında 3-4 saniyeliğine 1 FPS değerine düşüyor yardım edebilir misiniz ?(onun dışında pek bir işlem yapmadım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Treyarch

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Herkese selam, arkadaşlar bugün C klasöründeki Riot Games dosyasını D klasörüne taşımıştım ardından oyunum açılmadı diye tekrardan C klasörüne taşıdım onun ardından bilgisayarda donmalar başladı oyun içinde veya dışında 3-4 saniyeliğine 1 FPS değerine düşüyor yardım edebilir misiniz ?(onun dışında pek bir işlem yapmadım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Treyarch
Tam onarım başlatıp tekrar dener misin? Oyun league of legends ise launcher' dan ayarlara gel. Tam onarım başlat. Valorant ise oyunun indirme exe' sini tekrar kurup oyunun kurulu olduğu yeri seçip indirmeyi başlatman lazım.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam onarım başlatıp tekrar dener misin? Oyun league of legends ise launcher' dan ayarlara gel. Tam onarım başlat. Valorant ise oyunun indirme exe' sini tekrar kurup oyunun kurulu olduğu yeri seçip indirmeyi başlatman lazım.
Valorantı yapabilirim ancak LoL'u nasıl yapacağımı tam olarak anlayamadım. Oyunun içinden mi yapacağım ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Valorantı yapabilirim ancak LoL'u nasıl yapacağımı tam olarak anlayamadım. Oyunun içinden mi yapacağım ?
Hani aram falan kurduğumuz, ganimete girdiğimiz launcher var ya. Orda kapatma yerinin orda ayarlar butonuna bas görürsün.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Hani aram falan kurduğumuz, ganimete girdiğimiz launcher var ya. Orda kapatma yerinin orda ayarlar butonuna bas görü
Hocam LoL'u yaptım valorant baştan yükleniyor anladığım kadarıyla yüklenirkende bir yandan droplar devam ediyor.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Hani aram falan kurduğumuz, ganimete girdiğimiz launcher var ya. Orda kapatma yerinin orda ayarlar butonuna bas görürsün.
Hocam ikisinide yaptım ancak bir faydası olmadı.(LoL'ü tam onarım dedikten sonra oyuna giriş yapmadım sadece.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,966
Üyeler
167,753
Son üye
Emirhanasfj
Top Bottom