Yaptım, ekran gelmedi kasa çalışıyor sadeceSitesinde yazana göre de böyle olması gerek hocam. Bir sorun göremedim. Sol taraftan 3. ve sağ taraftan 2. takılı kalsın öyle bir kontrol et bakalım.
deniyorum 1dkKasanın enerjisini kesip Bios pilini sök 1 dk kadar bekle ramleri söküp tak.daha sonra sadece ssd yi bağlayıp dener misin?
Sen bunların hepsini tek tek mi aldın hocam? Yoksa dual kit olarak mı aldın?Yaptım, ekran gelmedi kasa çalışıyor sadece
10 yıl önce kasayı alırken geldi. Ramların hepsi birebir aynıSen bunların hepsini tek tek mi aldın hocam? Yoksa dual kit olarak mı aldın?
Ramların hepsi çalışıyor yerlerini değiştirince bişey oluyor çok garip10 yıl önce kasayı alırken geldi. Ramların hepsi birebir aynı
Diğer 2 belleği görüntü gelene kadar sırasıyla sağdan 2. tarafa takar mısın?10 yıl önce kasayı alırken geldi. Ramların hepsi birebir aynı
1 de tek ram takılı olsun.Kasanın enerjisini kesip Bios pilini sök 1 dk kadar bekle ramleri söküp tak.daha sonra sadece ssd yi bağlayıp dener misin?
hocam ben a4 kağıdına liste tuttum sabahtan beri kombinasyon yapıyorum bellek değişe değişe bi hal oldum Mesela 1 ile 3 ü değiştirirsem bilgisayara ekran gelmiyor nasıl bi saçmalıksaDiğer 2 belleği görüntü gelene kadar sırasıyla sağdan 2. tarafa takar mısın?
ozaman 4gb oluyor . Zaten şuan öyle tane ram takılı sadece 1 tane ram görüyor denedim sadece 1. slotdakini görüyor.1 de tek ram takılı olsun.
Peki diğer RAM'leri soldan 3. slota taktığın zaman onlar da sorunsuz çalışıyor mu?hocam ben a4 kağıdına liste tuttum sabahtan beri kombinasyon yapıyorum bellek değişe değişe bi hal oldum Mesela 1 ile 3 ü değiştirirsem bilgisayara ekran gelmiyor nasıl bi saçmalıksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
ozaman 4gb oluyor . Zaten şuan öyle tane ram takılı sadece 1 tane ram görüyor denedim sadece 1. slotdakini görüyor.
bazen çalışıyor bazen çalışmyor hocam. Ama sağdan 2.yi hiç çalıştıramadım. Yani eskiden 16gb çalışıyordu ondan sonra kendi kendine 12gb oldu ondan sonra ortalık karıştı zaten 8gb kullanıyordum geçenlere kadar şimdi 4e düşmüş haberim yok.Peki diğer RAM'leri soldan 3. slota taktığın zaman onlar da sorunsuz çalışıyor mu?
onu denedim hocam sonuç aynı hatayı veriyor fotoğrafdaki.Kasanın enerjisini kesip Bios pilini sök 1 dk kadar bekle ramleri söküp tak.daha sonra sadece ssd yi bağlayıp dener misin?
İşlemcinin pinleri hasar almadı dimi hocam?bazen çalışıyor bazen çalışmyor hocam. Ama sağdan 2.yi hiç çalıştıramadım. Yani eskiden 16gb çalışıyordu ondan sonra kendi kendine 12gb oldu ondan sonra ortalık karıştı zaten 8gb kullanıyordum geçenlere kadar şimdi 4e düşmüş haberim yok.
onu denedim hocam sonuç aynı hatayı veriyor fotoğrafdaki.
bazen çalışıyor bazen çalışmyor hocam. Ama sağdan 2.yi hiç çalıştıramadım. Yani eskiden 16gb çalışıyordu ondan sonra kendi kendine 12gb oldu ondan sonra ortalık karıştı zaten 8gb kullanıyordum geçenlere kadar şimdi 4e düşmüş haberim yok.
onu denedim hocam sonuç aynı hatayı veriyor fotoğrafdaki.
işlemciyi 10 yıldır hiç ellemedim bileİşlemcinin pinleri hasar almadı dimi hocam?
allahtan SSD 120gb idi Hocam Sata SSD uygun varmışuan indirimde olan.Bu sata SSD leryazma okuma hep aynı olur değilmiİşlemcinin pinleri hasar almadı dimi hocam?
SATA 1 ve SATA 2 portlarında SATA 3 hızlarını alabilirsin hocam. SATA 3, SATA 4, SATA 5, SATA 6 portlarında SATA 2 hızı alırsın.işlemciyi 10 yıldır hiç ellemedim bile
allahtan SSD 120gb idi Hocam Sata SSD uygun varmışuan indirimde olan.Bu sata SSD leryazma okuma hep aynı olur değilmi
En iyisi satıp 8x2 almak . Hocam benim ramlar şuan bunlar. İyimidir amazonda 2.500 TL 2. el olarak satsam kaça satabilirimSATA 1 ve SATA 2 portlarında SATA 3 hızlarını alabilirsin hocam. SATA 3, SATA 4, SATA 5, SATA 6 portlarında SATA 2 hızı alırsın.
O RAM olayı neden öyle oldu maalesef anlayamadım.