Bilgisayarım Durdukyere Kapanıyor

replions

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar bilgisayarımı bugün topladık ve bugün oynamaya başladım (R5 5600x, 3070 8GB, 16GB 3600mhz, Sharkoon 650watt +80 gold PSU) ancak Valorant oynarken birden bire şak diye kapandı. Tekrar açtım kabloları kontrol ederek, 15 dakika sonra yine kapandı. Ben de grafikleri düşürdüm belki işlemcim ısınıyordur diye (AMD Stok Soğutucu). Bu sefer kapanmadı ve oyunumu oynayabildim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kaç liraya topladınız?

Merhabalar bilgisayarımı bugün topladık ve bugün oynamaya başladım (R5 5600x, 3070 8GB, 16GB 3600mhz, Sharkoon 650watt +80 gold PSU) ancak Valorant oynarken birden bire şak diye kapandı. Tekrar açtım kabloları kontrol ederek, 15 dakika sonra yine kapandı. Ben de grafikleri düşürdüm belki işlemcim ısınıyordur diye (AMD Stok Soğutucu). Bu sefer kapanmadı ve oyunumu oynayabildim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Msi afterburner ile sıcaklık değerlerinizi kontrol edip atar mısınız.

Sıcaklıkları kontrol edin.

Genelde işlemci ısınması dolayısıyla sistem zarar görmemek için kendini kapatıyor. Sıcaklıkları kontrol edin.

Genelde işlemci ısınması dolayısıyla sistem zarar görmemek için kendini kapatıyor. Sıcaklıkları kontrol ediİş
İşlemci sıcaklığına bakmayı bulamadım sadece ekran kartı sıcaklığına bakabiliyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,917
Üyeler
185,973
Son üye
castleking
Geri