Neler Yeni

Bilgisayarım ekran kartı yüzünden kapanıp açılıyor

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
hdmi , display port
farketmez sadece 2 farklı kablo kullan yani 2 tane hdmi kablosu belki biri sıkıntılıdır. Belki monitördendir belki taktığın portandır hepsını dene.

alex jensen

80+ Silver
corsiar'ın hazır kasasındaki 550w psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

saphire pulse aldım, arkasında 450w yazıyor
eğer kapandığında siyah ekran ve full fan hızı alıyorsan sorun gpu veya psu önce furmarkta ekran kartı testi yap eğer kapanırsa birde psu testi yap psu testinde kapanmazsa sorun gpudur ama yinede ekran kartını farklı bir psu ile dene önce aynı sorunu yaşıyorum hala çözülmedi ekran kart çok sıcak ve sesli sebebi termal macun bu sorunun stoklar yüzünden değişimde yapamıyorlar bekliyorum maalesef

Shniex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Yaman
eğer kapandığında siyah ekran ve full fan hızı alıyorsan sorun gpu veya psu önce furmarkta ekran kartı testi yap eğer kapanırsa birde psu testi yap psu testinde kapanmazsa sorun gpudur ama yinede ekran kartını farklı bir psu ile dene önce aynı sorunu yaşıyorum hala çözülmedi ekran kart çok sıcak ve sesli sebebi termal macun bu sorunun stoklar yüzünden değişimde yapamıyorlar bekliyorum maalesef
Kapandığı zaman full fan hızı alıyorum hiçbir sorun yok sonra ekran tekrar geliyor veya sistemi yeniden başlatıyor

Shniex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Yaman
bu hata dimi farklı bir psu ile denedin mi pcyi
aynen oyle hocam sonra tekrar açılıyor

evt denedim abimde 750w ile açtı

sadece oyunlara girmedi çünkü driver filan ayarlamadık ama genede açıldı ve çalıştı

alex jensen

80+ Silver

oyunlarda denedin ve kapanmadı değil mi 750w da eğer öyleyse psu değiştirmen şart elimde sharkoonun 650w psusu var istersen satabilirim burda yasak ama özelden iletişime geçebilirsin

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

sadece oyunlara girmedi çünkü driver filan ayarlamadık ama genede açıldı ve çalıştı
750w psu ile oyun vs dene

Shniex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Yaman
oyunlarda denedin ve kapanmadı değil mi 750w da eğer öyleyse psu değiştirmen şart elimde sharkoonun 650w psusu var istersen satabilirim burda yasak ama özelden iletişime geçebilirsin
oyunlarda deneyemedim sistem driver istedi ama çalıştı chromeda dolaştım hiçbir sorun çıkarmadı

750w psu ile oyun vs dene
onu optimize etmek gerekiyor ama ekran kartında problem yok

alex jensen

80+ Silver
oyunlarda deneyemedim sistem driver istedi ama çalıştı chromeda dolaştım hiçbir sorun çıkarmadı

onu optimize etmek gerekiyor ama ekran kartında problem yok
önce 750w psulu sistemde driver yükle oyunlarda test et sorun çıkmazsa psu değiştirmen gerekiyor

ThE LoSt

80+ Gold
Ryzen 3600 35mb 6 çekirdek
Gskill 8 gb ram 3200hz x2
Msi B450 tomhawk
Samsung evo 970 plus 500gb
rx 5500 xt
-------------------------
Corsair kasa;

4 fanlı rgb

psu:550w
Fiziksel olarak bir sorun görünmüyor psu da sistem için gayet yeterli ısı değerlerinizi kontrol edin montajla alakalı bir sıkıntı var mı yok mu bi göz atın

Top Bottom