Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM EN UFAK ŞEYDE DONUYOR

Ekler

• malb.PNG
    malb.PNG
    474.8 KB · Hit: 24
hocam malwarebytesi orijinal sitesinden indirip komple tarama yaptırın sorun bulamaz ise temiz kurulum şart gibi ramin kullanımı hadi neyse de cpu %100 olması hiç normal değil
bana bitcoin virüsü gibi geldi

tamamdır karantinaya alın ve silindiğinden emin olun silindikten sonra bir kez daha tarama yapın malwarebytes ile.
hemen yapıp geri dönüş yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haydaaa yeni bir şey duyduk.. o nedir ve kurtuluşu var mı

tamamdır karantinaya alın ve silindiğinden emin olun silindikten sonra bir kez daha tarama yapın malwarebytes ile.
hocam tekrar yaptım bu sefer 9 tespitte bulundu geçende de bu pop sıkıntısını vermişti şimdi de yine bunları verdi

hocam az önce 40 tehdit bulmuştı, şimdi 9 buldu..
yine bu popları vermişti doğru yerden mi tarama yapıyorum bilmiyorum ama ubnları veriyor yine

Ekler

• malb3.PNG
    malb3.PNG
    488.5 KB · Hit: 20
  • malb3.PNG
    malb3.PNG
    488.5 KB · Hit: 18
hemen yapıp geri dönüş yapıyorum

hocam tekrar yaptım bu sefer 9 tespitte bulundu geçende de bu pop sıkıntısını vermişti şimdi de yine bunları verdi

hocam az önce 40 tehdit bulmuştı, şimdi 9 buldu..
yine bu popları vermişti doğru yerden mi tarama yapıyorum bilmiyorum ama ubnları veriyor yine
hocam bitene kadar yapmaya devam edin bittikten sonra kaspersky ile yine tarama yapın.

bana da öyle geldi umarım değildir.

hocam bitene kadar yapmaya devam edin bittikten sonra kaspersky ile yine tarama yapın.

bana da öyle geldi umarım değildir.
3. kez denediğimde 0 gösterdi sonucu ama son bir kez daha denemek istiyorum.. bu bitcoin virusunden kurtuluş yok mu?

3. kez denediğimde 0 gösterdi sonucu ama son bir kez daha denemek istiyorum.. bu bitcoin virusunden kurtuluş yok mu?
hocam format ile çok rahat kurtulabilirsiniz ama formattan önce diğer çözümleri kullanmak daha iyi olabilir.

hocam format ile çok rahat kurtulabilirsiniz ama formattan önce diğer çözümleri kullanmak daha iyi olabilir.
4.de de şu an sıfır gösterdi.
Sizce ne yapmalıyım şu an.
Hiçbir bilgim yok ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ama 3 ve 4. denemelerimde 0 i gösterdi

4.de de şu an sıfır gösterdi.
Sizce ne yapmalıyım şu an.
Hiçbir bilgim yok ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum ama 3 ve 4. denemelerimde 0 i gösterdi
tamamdır kaspersky ile de tarama yapın sorun çıkmaz ise sanırım kurtuldunuz :D

Bitcoin virüsü bulaştığı bilgisayar üzerinde belirlenen hesaba bitcoin kazma işlemi yapar genelde çabuk fark edilir çünkü bitcoin kazmak basit bir sistem ile olmuyor yüksek bir sistem lazım yüksek sistem olsa bile köküne kadar sistemi kullanır bu yüzden miningli ekran kartı alınmaz diyoruz
Normal virüs gibi silebilirsiniz kaspersky ile bitdefender affetmez bunları ama premium modda beleş olarak en iyidi malwarebytes

Bitcoin virüsü bulaştığı bilgisayar üzerinde belirlenen hesaba bitcoin kazma işlemi yapar genelde çabuk fark edilir çünkü bitcoin kazmak basit bir sistem ile olmuyor yüksek bir sistem lazım yüksek sistem olsa bile köküne kadar sistemi kullanır bu yüzden miningli ekran kartı alınmaz diyoruz
Normal virüs gibi silebilirsiniz kaspersky ile bitdefender affetmez bunları ama premium modda beleş olarak en iyidi malwarebytes
çok açık ve basitçe anlatmış.

tamamdır kaspersky ile de tarama yapın sorun çıkmaz ise sanırım kurtuldunuz :D
pc yi yeniden acıp kapattım taramadan sonra.. öyle istedi malb virusu şimdi açtığımdan beri yüzde yüz görmedim 7-20 arası dolaşıyor..
bu kaspersky premıum u mu indireyim, ücretsiz olanı 30 gün deneme sürümü diyor hocam ama :D
sonrasında para mı veriyoruz? Otomatik mi yenilşer bilgim olmadıgı icin

pc yi yeniden acıp kapattım taramadan sonra.. öyle istedi malb virusu şimdi açtığımdan beri yüzde yüz görmedim 7-20 arası dolaşıyor..
bu kaspersky premıum u mu indireyim, ücretsiz olanı 30 gün deneme sürümü diyor hocam ama :D
sonrasında para mı veriyoruz? Otomatik mi yenilşer bilgim olmadıgı icin
30 gün deneme süresi sonra antivirus olarak değil sadece virüs tarama programı olarak kullanılabilir oluyor malwarebytes te öyle koruma değil tarama işlevi görür ama o haliyle bile taş gibi AV lar bilgisayarımda hep bulundururm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,922
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri