kyagizzz
80+ Bronze
Abiler merhabalar dün gece bir siteden mediafire üzerinden intcafe sim indirdim arkadaşımda indirdi ve onda sıkıntı olmayinca bende indirdim. Sonradan oyunu açınca çok fazla ısınmaya başladı ben de hemen sildim sonra da yattım sabah kalktım ve valoda 70 i zar zor geçen bilgisayar 80 i rahat görüyor virüs bulaşmış olabilirmi ve nasıl temizlerim
@Vatulian
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
@pickpocket
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanımların %30 karda geziyorAbiler merhabalar dün gece bir siteden mediafire üzerinden intcafe sim indirdim arkadaşımda indirdi ve onda sıkıntı olmayinca bende indirdim. Sonradan oyunu açınca çok fazla ısınmaya başladı ben de hemen sildim sonra da yattım sabah kalktım ve valoda 70 i zar zor geçen bilgisayar 80 i rahat görüyor virüs bulaşmış olabilirmi ve nasıl temizlerim
@Vatulian
@ForeverRakanAbiler merhabalar dün gece bir siteden mediafire üzerinden intcafe sim indirdim arkadaşımda indirdi ve onda sıkıntı olmayinca bende indirdim. Sonradan oyunu açınca çok fazla ısınmaya başladı ben de hemen sildim sonra da yattım sabah kalktım ve valoda 70 i zar zor geçen bilgisayar 80 i rahat görüyor virüs bulaşmış olabilirmi ve nasıl temizlerim
Kullanımların %30 karda geziyor
@Vatulian
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦
@pickpocket
Son düzenleme: