- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,688
Formatladıysan yüksek ihtimal virüs falan kalmamıştır zaten, rahat ol, modemi resetle.Pc yi şuan formatladim usb den antivirüs kullanıyorum mcafe görmedi virüsü
Formatladıysan yüksek ihtimal virüs falan kalmamıştır zaten, rahat ol, modemi resetle.Pc yi şuan formatladim usb den antivirüs kullanıyorum mcafe görmedi virüsü
Temiz kurulumBugün Türkçe yama indirdikten sonra bilgisayarımın kontrolü başkası tarafından yapilmaya başlandı ismimi filan sordu pc yi ve modemi kapattım hemen ne yapmam gerekiyor
Kasa da BIOS pili olur onu söküp takacaksın, youtube dan bak.Biosu sifirlamak için ekstra bişey yapman gerekiyor mu formattan başka
ayyıldız timii ara çabukk!!!!Bugün Türkçe yama indirdikten sonra bilgisayarımın kontrolü başkası tarafından yapilmaya başlandı ismimi filan sordu pc yi ve modemi kapattım hemen ne yapmam gerekiyor
Bios pilini cıkartıp takBiosu sifirlamak için ekstra bişey yapman gerekiyor mu formattan başka
Biosu sifirlamak için ekstra bişey yapmanBilgisayarı formatla, modemi resetle ve BIOS u sıfırla. Güvendesin.
Aynı şey benimde başıma geldi bu arada.![]()
Formatladım biosu sıfırlamama gerek yok sanırımFormatladıysan yüksek ihtimal virüs falan kalmamıştır zaten, rahat ol, modemi resetle.
Biosu sıfırlamama gerkeli miBios pilini cıkartıp tak
Adımı sordu ben de nedenini sordum tanışmak istedi kapattım direkt bilgisayarımda bilgilerim vardı onlara erişebilir miGeçmiş olsun keşke bir sohbet etseydin.
Biosu sifirlamak için ekstra bişey yapman
Formatladım biosu sıfırlamama gerek yok sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biosu sıfırlamama gerkeli mi
Çok gerekli değil ama ne olur ne olmaz diye dedik.Kasa da BIOS pili olur onu söküp takacaksın, youtube dan bak.
neden dalga geçiyosun?ayyıldız timii ara çabukk!!!!
Gerek yok heraldeBiosu sifirlamak için ekstra bişey yapman
Formatladım biosu sıfırlamama gerek yok sanırım
Biosu sıfırlamama gerkeli mi
Adımı sordu ben de nedenini sordum tanışmak istedi kapattım direkt bilgisayarımda bilgilerim vardı onlara erişebilir mi
Modem reseti nasıl oluyor onun için de bilgi verir misinizFormat atın ve modemi resetleyin, sorun kalmaz.
Modemin arkasında minik bir delik vardır, oraya 10-15 sn basılı tutun.Modem reseti nasıl oluyor onun için de bilgi verir misiniz