Neler Yeni

Bilgisayarım hangi oyunları kaldırır?

Merhaba ben lenovo g50-30 marka laptop kullanıyorum bilgisayarımın özellikleri bunlar:
Windows 10 home işletim sistemi
4 GB RAM
İntel Pentium N3540 işlemci
İntel core i3 ekran kartı
64 bit işletim sistemi
Directx 10 ses kartı
Bilgisayarımın özellikleri bunlar sizce bilgisayarım hangi oyunları kaldırır? Teşekkürler.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Witcher serisi, 3 düşük ayarlarda açar mı emin değilim ama Witcher 1-2 ve benzeri oyunları oynayabilirsin açık dünya oyunlarından hoşlanıyorsan ilgini çekebilir.
CS Source oynayabilirsin grafikleri bence günümüzde de oynanacak güzel bir seviyede FPS seviyorsan bakmalısın.
Need for Speed eski seriler arabalara ilgi duyuyorsan Underground ya da Most Wanted kesinlikle göz at derim.
Cod MW serisi FPS ve hikaye oyunların dan hoşlanıyorsan kesinlikle bakmalısın. ve benzeri oyunları oynayabileceğini düşünüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher serisi, 3 düşük ayarlarda açar mı emin değilim ama Witcher 1-2 ve benzeri oyunları oynayabilirsin açık dünya oyunlarından hoşlanıyorsan ilgini çekebilir.
CS Source oynayabilirsin grafikleri bence günümüzde de oynanacak güzel bir seviyede.
Need for Speed eski seriler arabalara ilgi duyuyorsan Underground ya da Most Wanted kesinlikle göz at derim.
Cod MW serisi FPS den hoşlanıyorsan kesinlikle bakmalısın. ve benzeri oyunları oynayabileceğini düşünüyorum.
Tamam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,626
Üyeler
171,065
Son üye
Morphine9999
Top Bottom