Bilgisayarım HDD'yi görmüyor ve SSD'den bootlanmıyor

bios sıfırlayıp deneyelim belki raid falan yaptığınız için bir şeyler olmuştur. Anakarttaki bios pili çıkartıp 1-2 dk bekleyin geri takın ve tekrar deneyin

Eğer docp/xmp ayarları varsa sıfırlanır oc/uv varsa onlar da sıfırlanır haberin olsun
Yok onu yapmadan önce de öyleydi, hata ilk 1 hafta önce başladı. Bios pilini çıkartmayı da denemiştik gene bir şey değişmemişti. Ben belki o Error No.7 hatası ve SSD'nin disk 0 gözükmesi ve HDD'nin Disk 1 gözükmesi bu soruna çözüm getirebilecek bilgilerdir diye tekrar açmıştım

Yok onu yapmadan önce de öyleydi, hata ilk 1 hafta önce başladı. Bios pilini çıkartmayı da denemiştik gene bir şey değişmemişti. Ben belki o Error No.7 hatası ve SSD'nin disk 0 gözükmesi ve HDD'nin Disk 1 gözükmesi bu soruna çözüm getirebilecek bilgilerdir diye tekrar açmıştım
bende de m2 ssd ve yanında 5400 rpm hdd var disk 0 hdd disk 1 ssd bende

Normalde böyle mi bilmiyorum ama bende böyle

Sorunun kaynağını hala bulmuş değilim

@crazyreign reis sorun yaşanıyor gel el at

bende de m2 ssd ve yanında 5400 rpm HDD var disk 0 HDD disk 1 ssd bende

Normalde böyle mi bilmiyorum ama bende böyle

Sorunun kaynağını hala bulmuş değilim

@crazyreign reis sorun yaşanıyor gel el at
Peki windowsu açmadan içindeki windowsu silmemin bir yolu var mı? Çünkü Windows zaten yüklü diye windows kurulumu USB'si çalışmamıştı

Peki windowsu açmadan içindeki windowsu silmemin bir yolu var mı? Çünkü Windows zaten yüklü diye windows kurulumu USB'si çalışmamıştı
normalde kurulum usb sinden boot ettiğinizde kurulum ekranından diskleri biçimlendirebiliyorsunuz diskin üstüne gelip sil e basacaksınız

normalde kurulum usb sinden boot ettiğinizde kurulum ekranından diskleri biçimlendirebiliyorsunuz diskin üstüne gelip sil e basacaksınız
Şaka gibi ama düzeldi. Artık sorunsuz açılıyor ama hala 500gb bir hdd eksiğim var

Yeni Windows kurarken silebilirsin ama her şey silinir. Ya da diski başka bir bilgisayara takın sadece Windows ile ilgili dosyaları ve kurtarma bölümlerini silin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şaka gibi ama düzeldi. Artık sorunsuz açılıyor ama hala 500gb bir HDD eksiğim var
Sol altta windows logosuna sağ tıklayın oradan disk yönetimine girip resim atar mısın?

Yeni Windows kurarken silebilirsin ama her şey silinir. Ya da diski başka bir bilgisayara takın sadece Windows ile ilgili dosyaları ve kurtarma bölümlerini silin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sol altta windows logosuna sağ tıklayın oradan disk yönetimine girip resim atar mısın?
Direkt hiçbir şey görmüyor. Eski bozuk laptopbumu satıp yeni hdd alıcam.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-09-14 at 18.07.21.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-14 at 18.07.21.jpeg
    101.4 KB · Hit: 37
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,203
Üyeler
192,644
Son üye