Öneri Bilgisayarım için Upgrade yapmak istiyorum

fuatalp

80+
Reaksiyon skoru
0
Sevgili arkadaşlar öncelikle merhabalar nasılsınız ?
İş ve oyun için yaklaşık 3 sene önce topladığım bir masaüstü bilgisayarım var , işlemci ve ekran kartını upgrade yapmak istiyorum.
Cad programları : Autocad - Netcad - Licad
Render Programları : Virtual Surveyor - 3D Zephry
Oyunlar : Valorant - Minecraft - Rimworld - Fivem
güncel pc özelliklerim :
Radeon Rx570 4 gb
Amd ryzen 3 1200
Pc ye level atlatacak fiyat performans önerilerinizi bekliyorum

İş ve oyun için yaklaşık 3 sene önce topladığım bir masaüstü bilgisayarım var , işlemci ve ekran kartını upgrade yapmak istiyorum.
güncel pc özelliklerim :
Radeon Rx570 4 gb
Amd ryzen 3 1200
işlemciyi minimum r5 5600 ve ekran kartını rtx4060 veya rx7800 veya rx9060 ile uzun yıllar upgrade etmene gerek kalmaz

güncel pc özelliklerim :
Radeon Rx570 4 gb
Amd ryzen 3 1200
5600 veya 3600 işlemci olarak , ekran kartı olarak 2. el bakmanı öneririm 3060 12gb bakılabilir 2. el istemezsen 5060 Tİ 16g veya 9060xt bakılabilir.

ıkıncı elden rahat 7-8 bandına 3060 - 3060 tı alabılırsın . ryzen 5 5700 ve b550 anakart ıle de guzel bır kombın yaparsın

Sistemin PSU bilgisi olmadan neye göre öneri yapıyorsunuz?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin PSU bilgisi olmadan neye göre öneri yapıyorsunuz?
cok basıt zaten sıstemınde rx570 takılı sıstemde herhangı bır psu yukseltmesıne ıhtıyac duyacak parcalar önermedık

5000 serısı ve 4000 serısı oneren arkadasar fıyat performans dan haberınız yok sanırım . arkadas dırek hazır sıstem alsa zaten daha karlı olur sıızn dedıgınız parcaları almak yerıne

cok basıt zaten sıstemınde rx570 takılı sıstemde herhangı bır psu yukseltmesıne ıhtıyac duyacak parcalar önermedık
Yukarıdaki arkadaşlara ithafen yazmıştım.
400-450W kıytırık bir PSU varsa işlemci ve kule tipi yükseltmesiyle; 7800XT/ 9060XT/ 5060ti kartlarının hiç birini besleyemez.
3060 risksiz elbette kurtarabilir.

dırek hazır sıstem alsa zaten daha karlı olur
+1

Yukarıdaki arkadaşlara ithafen yazmıştım.
400-450W kıytırık bir PSU varsa işlemci ve kule tipi yükseltmesiyle; 7800XT/ 9060XT/ 5060ti kartlarının hiç birini besleyemez.
3060 risksiz elbette kurtarabilir.

+1
yok kb o sekılde haklısın zaten bende tepkımı kydum fıyatlara bakmadan onerı yapılmasına sınır oluyorum

Arkadaşlar öneriler için teşekkür mevcut psum budur. https://gametechpc.com/600w-guc-kaynagi/
Mevcut ana kartım a320
Ekran kartını 2. el almak baya karlı görünüyor fakat aldığım kartın iyi durumda olduğundan nasıl emin olabilirim. son durumda

Arkadaşlar öneriler için teşekkür mevcut psum budur. https://gametechpc.com/600w-guc-kaynagi/
Mevcut ana kartım a320
Ekran kartını 2. el almak baya karlı görünüyor fakat aldığım kartın iyi durumda olduğundan nasıl emin olabilirim. son durumda
furmark testı yapabılırsın dereceler yuksek cıkarsa da no problem thermalrıght helıos alırsın 300 lıraya onuda halledersın gerı kalan parcayı ıslemcınde bıle kullanırsın. anakart almana gerek yok sımdılık sen ılk once ryzen 7 5700 alabılırsın ıslemcı perofrmansı onemlı . ıkıncı elden de 6-7 arasına da rtx 3060 alabılırsınız . ortalam da 10-11 arasında malıyete kurtarırsın

Geri