İkiside var windows ssd ye kurulu o testi nasıl yapacağımHdd mi var bilgisayarda ayrıca ssd olsa bile diskin ölmüş olabilir depolama aygıtı testi yap sonuca göre bişey diyebiliriz
ssd nedir ve enson ne zaman temiz kurulum yaptınızRX 580 8GB Ryzen 5 1600af sistemim var ama pc çok yavaş hani öyle böyle değil roblox bile açılmadan çöküyor driver güncelledim yok inanılmaz yavaş ney bunun sorunu 8gb ramim var ayrıca
Crystaldiskmark uygulaması ile ssd ne test yapar mısın ? Ordan anlarız durumuİkiside var windows ssd ye kurulu o testi nasıl yapacağım
Formattan bahsediyor arkadaşKIOXIA 256gb ssd temiz kurulumdan kastınız ney
format hocamKIOXIA 256gb ssd temiz kurulumdan kastınız ney
fotmat atın hocam düzelecektir1-1.5 yıl olmuştur heralde
Dediğim gibi crystaldiskmark uygulamasını indirin ordan c diskini seçin ve test yapın fotoğrafını buraya atın bakalım1-1.5 yıl olmuştur heralde
Atmak istiyorum ama en son attığımda hdd de kurulu olan oyunlar kalmıştı fakat zorla tekrar indirmek zorunda kalmıştımformat hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
fotmat atın hocam düzelecektir
gerek yok format atması gerekli arkadaşın 1.5yıl boyunca oyun oynanmışsa format istemesi normalDediğim gibi crystaldiskmark uygulamasını indirin ordan c diskini seçin ve test yapın fotoğrafını buraya atın bakalım
tavsiyem tüm diskleri temizleyerek yeniden kurmanız olur hocam gençleşirsiniz bilgisayar ciddi hızlanırAtmak istiyorum ama en son attığımda hdd de kurulu olan oyunlar kalmıştı fakat zorla tekrar indirmek zorunda kalmıştım
Yani ben 4 yıldır format atmıyorum sürekli oyun oynarım yavaşlama söz konusu değil tabi ama ben korsan herhangi bir şey indirmiyorum bilememgerek yok format atması gerekli arkadaşın 1.5yıl boyunca oyun oynanmışsa format istemesi normal