Bilgisayarım kapanmıyor

Evet wireless ile bağlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam deneyeceğim oyun yüklensin bi test edeyim sonra deneyeceğim.
Sorun ondan muhtemelen, dene istersen dongle takılıyken pcyi kapat diyince kapanmıyordur

Sorun ondan muhtemelen, dene istersen dongle takılıyken pcyi kapat diyince kapanmıyordur
Hocam söylediğiniz herşeyi deneyeceğim sırayla sağolun olmazsa sizi bilgilendirecegim.

Bende de oluyordu tecrübeyle sabit
Hocam benim int adaptörü epeyde USB girişi 2.0 diyor 3.0 a bağladığım için bir sorun oluyor olabilirmi? Birde 2.0 da baya int hızım düşüyor test ettim şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim int adaptörü epeyde USB girişi 2.0 diyor 3.0 a bağladığım için bir sorun oluyor olabilirmi?

Bende de oluyordu tecrübeyle sabit
Ya hocam şimdide valo giriyorum yükleme ekranında kalıyor ardından klavyem çalışmıyor int adaptörü çalışmıyor. Satacağım artık kanser etti beni bu lanet pc çok fena söveceğim. Şuan kapattım yeniden başlatılıyor ekranında.

Son düzenleme:
Hocam aynı sorun bendede olmuştu yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra tuşa basıp kapitiyordum sonrasinda bios guncelledim olmadı redditte bir yazı gördüm onu yaptım düzeldi çok şükür bı deneyin istiyorsanız.
Hocaam şimdi kapatma sorununu çözdüm ama valorant da poligona girdiğimde oyun durmadan takılıyor bunun sebebi ne?

Yazılımsal soruna benziyor. Windows la alaklı değil muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,571
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri