Neler Yeni

Bilgisayarım Kendi Kendine Donuyor.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Merhabalar Sorunum Şu:
Bilgisayar Kendi Kendine Donuyor. Monitöre Görüntü Geliyor Fakat Klavye, Mouse hiçbir şekilde çalışmıyor. Öncelerde Disk Denetimi Hatası veriyordu Sistem. Şimdi vermemeye Başladı. Hd Tune ile Error Scan Yaptım. Hiçbir Şekilde 1 Kare dahi Hatalı Çıkmadı. HDD En fazla 39 dereceyi Görüyör. Sorun Neyden Kaynaklı Olabilir. Ben Hala HDD'de sorun var diye düşünüyorum.
Altta Hd Tune da Sarı Olan 2 yer var Diğerlerinde Sorun yok.

Ekler

• resim_2021-10-03_152616.png
    resim_2021-10-03_152616.png
    42.9 KB · Hit: 46

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
1. Bios ayarlarınızı varsayılan duruma getirmek.
2. Mevcut yüklü sistemin yerine, temiz bir kurulum yaparak deneme yanılmayla çözümü bulmak.
3. Sistem üzerinde en güncel sürücülerin yüklenmesini sağlamak.
4. Bilgisayar üzerinde harici bir donanım varsa eğer, çıkararak, yükleme işlemlerini yapmak (yeni sistem!)
5. Donanımsal olarak bir sorun varsa eğer, bilgisayarın donanımlarını baştan aşağıya temizlik yapmak, takılı olan donanımların slotlara rahat ve doğru takılıp takılmadığını kontrol etmek.
6. Üstteki işlemlerden herhangi birini deneyerek sorunun kaynağının bulunacağını düşüncesindeyim.
7. Hiçbiri olmuyorsa eğer, garantisi varsa bilgisayarın veya aldığınız yer vs. onarımı ve sorunun tespiti için gösterilebilir.
Saygılarımla & İyi forumlar.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Bios ayarlarınızı varsayılan duruma getirmek.
2. Mevcut yüklü sistemin yerine, temiz bir kurulum yaparak deneme yanılmayla çözümü bulmak.
3. Sistem üzerinde en güncel sürücülerin yüklenmesini sağlamak.
4. Bilgisayar üzerinde harici bir donanım varsa eğer, çıkararak, yükleme işlemlerini yapmak (yeni sistem!)
5. Donanımsal olarak bir sorun varsa eğer, bilgisayarın donanımlarını baştan aşağıya temizlik yapmak, takılı olan donanımların slotlara rahat ve doğru takılıp takılmadığını kontrol etmek.
6. Üstteki işlemlerden herhangi birini deneyerek sorunun kaynağının bulunacağını düşüncesindeyim.
7. Hiçbiri olmuyorsa eğer, garantisi varsa bilgisayarın veya aldığınız yer vs. onarımı ve sorunun tespiti için gösterilebilir.
Saygılarımla & İyi forumlar.
Dediklerinizi deneyeceğim fakat şunu fark ettim. Güvenli modda bilgisayarı başlattığımda 2 saattir hata vermedi. Yüklediğim bir uygulamadan olmuş olabilir mi?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Merhabalar Sorunum Şu:
Bilgisayar Kendi Kendine Donuyor. Monitöre Görüntü Geliyor Fakat Klavye, Mouse hiçbir şekilde çalışmıyor. Öncelerde Disk Denetimi Hatası veriyordu Sistem. Şimdi vermemeye Başladı. Hd Tune ile Error Scan Yaptım. Hiçbir Şekilde 1 Kare dahi Hatalı Çıkmadı. HDD En fazla 39 dereceyi Görüyör. Sorun Neyden Kaynaklı Olabilir. Ben Hala HDD'de sorun var diye düşünüyorum.
Altta Hd Tune da Sarı Olan 2 yer var Diğerlerinde Sorun yok.
disk kullanımı kaç oluyor 100 oluyorsa hdd garanti sıkıntılıdır o şekilde olduğunda hdd nin ömrü bitmiş oluyor 3 ay kullandığım hdd öyle olmuştu

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
disk kullanımı kaç oluyor 100 oluyorsa hdd garanti sıkıntılıdır o şekilde olduğunda hdd nin ömrü bitmiş oluyor 3 ay kullandığım hdd öyle olmuştu
Windows 7 kullanıyorum. Disk kullanımına kaynak izleyiciden baktım fakat. Orada % belirtilmemiş.

Top Bottom