Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım kulaklığımı hoparlör olarak görüyor

cihantes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Bölükbaşi
Merhabalar herkese iyi pazarlar.
Hyperx cloud 2 kulaklığım var. Yeni bir pc satın aldım ve kulaklığımı bilgisayar hoparlör olarak görüyor. Ses geliyor ancak mikrofonu kullanamıyorum. YouTube da ki videoların bir çoğunu izledim forumlara baktım ancak ne yaptıysam düzeltemedim. Yardımcı olabilecek biri olursa çok mutlu olurum.
Not: jak girişi ile kulaklığı kasaya takıyorum ses kartım kayıp. ( Ama bir önceki bilgisayarımda jak girişi ilede kullanabiliyordum)

Çözüm: kulaklık mikrofon çevirici ayrıcı kablo gerekiyormuş arkadaşlar sorun düzeldi aynı sorunu yaşayanlar bu veya buna benzer bir kablo ile sorunu çözebilirler.)

Ekler

• 17336557155882733008409317399431.jpg
    17336557155882733008409317399431.jpg
    2.4 MB · Hit: 16
Son düzenleme:

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Merhabalar herkese iyi pazarlar.
Hyperx cloud 2 kulaklığım var. Yeni bir pc satın aldım ve kulaklığımı bilgisayar hoparlör olarak görüyor. Ses geliyor ancak mikrofonu kullanamıyorum. YouTube da ki videoların bir çoğunu izledim forumlara baktım ancak ne yaptıysam düzeltemedim. Yardımcı olabilecek biri olursa çok mutlu olurum.
Not: jak girişi ile kulaklığı kasaya takıyorum ses kartım kayıp. ( Ama bir önceki bilgisayarımda jak girişi ilede kullanabiliyordum)
aynısını laptopta jbl quantum100 de yaşıyordum, formatla çözmüştüm.

Top Bottom