bilgisayarım low da açarmı

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
Ramazan geliyor herkese öncelikle hayırlı olsun. 23Nisan bayramınızda kutlu olsun
malum canımız sıkılıyor bende cs indiriyim diyorum ama kaldırımı bilemiyorum pc em low da açarmı sistem
4gb ram
256gb ssd
hd 3650 ekran kartı
Intel Core 2 duo CPU T8100 2.10GHz
bu arda cs hızlandırma için unlost un ayarları varmış işe yarıyormu.cevaplar için teşekkürler

Çok zor dostum açar ama rahat oynayamassın rahat

Ramazan geliyor herkese öncelikle hayırlı olsun. 23Nisan bayramınızda kutlu olsun
malum canımız sıkılıyor bende cs indiriyim diyorum ama kaldırımı bilemiyorum pc em low da açarmı sistem
4gb RAM
256gb ssd
hd 3650 ekran kartı
bu arda cs hızlandırma için unlost un ayarları varmış işe yarıyormu.cevaplar için teşekkürler
Açar açar da fps drop yiyebilirsin.
Hatta 4:3 e falan al.

Açar açar da fps drop yiyebilirsin.
Hatta 4:3 e falan al.
ssd falan almadan önce harita açılırken (bazen) atabiliyordu sdd çok bi etki etmez ama deneyeceğim teşekkürler

4gb RAM
256gb ssd
hd 3650 ekran kartı
Hocam zor gibi gözüküyor ama bi dene bak fps durumuna bu arada unlostun ayarları diye genelleme yapmayın her bilgisayar farklıdır unlostun ayarlarından çok fazla şikayetçi insan var öncelikle kendi bilgisayarında deneye deneye en iyi ayarı senin bulman gerekecek. Nvidia Denetim Masası fps ye en çok etki edenlerden birisidir.
şu videoda ki videos_ yi dene olmaz ise eski haline çevir. Cs go ayarlarını kesinlikle 4:3 1024x768 yap en düşüğe çek. Fps_max 0 kodunu denebilirsin. Csgo başlatma seçeneklerini de ben şöyle kullanıyorum. ( -novid -nojoy -high +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex ) İşine yarar umarım map olarak da mirage tercih edebilirisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,286
Üyeler
191,062
Son üye
eba_canavari.sh
Geri