Neler Yeni

Bilgisayarım Oyun Oynarken Yeniden Başlıyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Dostlar selam geçen günlerde 102 derece olduğundan bahsetmiştim ekran kartımın ondan bahsettiğim günden 1 gün önce RDR 2 oynarken bilgisayarım kapanmıştı ondan sonra ki Starwars Jedi Fallen Order oynarken 102 derece olduğunu görüp acaba ondan kaynaklı mı kapandı diye düşünmüştüm ve konu açmıştım şimdi R6S oynarken bilgisayarım yine kapandı ve yeniden açıldı sonra sıcaklıkları kontrol ettiğimde UnderVolt yapmama rağmen sıcaklıklar şu şekilde.
1611841849983.png

Bilmiyorum neden kapanıyor anlamadım strese girmeye başladım garantiye göndersem en az 1 ay gelmeyecektir
Güç kaynağında bir sıkıntı olma ihtimalini düşünüyorum ama nasıl test edebilirim güç kaynağında sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum farklı güç kaynağı ile deneyemem aynı şekilde ekran kartı ile de yardımcı olabilecek biri var mı cidden.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hocam 101C fazla değilmi biraz? Neden o kadar çıkıyor soğutmada bir sorun mu var?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Bendede bu sorun vardı ama işlemcimin derecesi 95 ti r5 3600 ara sıra kapanıyordu termal macunu değiştim yine aynı derece 60 lara düştü ama yine kapanıyordu psu dan kaynaklı oldugunu düşündüm yeni psu aldım geçti bidaha da olmadı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 101C fazla değilmi biraz? Neden o kadar çıkıyor soğutmada bir sorun mu var?
Hocam ekran kartının soğutmasında sorun var diye biliyorum sorunlu bir model. RX5700 Mech GP OC
101 derece olan hotspot sıcaklığı sorun olmayacağını söylediler ama bilgisayar kapanıyor niye kapanıyor bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede bu sorun vardı ama işlemcimin derecesi 95 ti r5 3600 ara sıra kapanıyordu termal macunu değiştim yine aynı derece 60 lara düştü ama yine kapanıyordu psu dan kaynaklı oldugunu düşündüm yeni psu aldım geçti bidaha da olmadı
Hocam yaklaşık 1 ay önce ekran kartımda böyle bir sıcaklık sorunu yoktu kapanmıyordu da sıcaklıkları bilgisayar kapandıktan sonra kontrol ettim ve durum bu.

Bir de @epica59 @RevDeisDou bakma şansınız var mı bu konuya.

@epica59 Dostum bakma şansın var mı daha yükseltemiyorum konuyu.

Son düzenleme:
Top Bottom