Skynel
80+ Gold
Dahası
Dostlar selam geçen günlerde 102 derece olduğundan bahsetmiştim ekran kartımın ondan bahsettiğim günden 1 gün önce RDR 2 oynarken bilgisayarım kapanmıştı ondan sonra ki Starwars Jedi Fallen Order oynarken 102 derece olduğunu görüp acaba ondan kaynaklı mı kapandı diye düşünmüştüm ve konu açmıştım şimdi R6S oynarken bilgisayarım yine kapandı ve yeniden açıldı sonra sıcaklıkları kontrol ettiğimde UnderVolt yapmama rağmen sıcaklıklar şu şekilde.
Bilmiyorum neden kapanıyor anlamadım strese girmeye başladım garantiye göndersem en az 1 ay gelmeyecektir
Güç kaynağında bir sıkıntı olma ihtimalini düşünüyorum ama nasıl test edebilirim güç kaynağında sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum farklı güç kaynağı ile deneyemem aynı şekilde ekran kartı ile de yardımcı olabilecek biri var mı cidden.
Bilmiyorum neden kapanıyor anlamadım strese girmeye başladım garantiye göndersem en az 1 ay gelmeyecektir
Güç kaynağında bir sıkıntı olma ihtimalini düşünüyorum ama nasıl test edebilirim güç kaynağında sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum farklı güç kaynağı ile deneyemem aynı şekilde ekran kartı ile de yardımcı olabilecek biri var mı cidden.