Bilgisayarım secure boot yüzünden duuruyor

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımın özellikleri
Zotac 8 gb 4060
R5 7500f
16 gb cruical tam 5000 MHz
500 gb ssd
Asrock a620hdv anakart
Bilgisayarım valorantı rahatça oynayabiliyor fakat van 9003 hatası yüzünden oynayamıyorum van 9003 hatasını çözmek için secure boot açmam gerekiyor açıyorum anakartımda standart ve custom olarak 2 seçenek var ikisinide denedim artık van 9003 hatası vermiyordu fakat drop giriyordu bu droplar ilki 10 saniye olmak üzere 5 saniyelik droplar girmeye başladı bunun çözümünü aramak için heryere baktım ne youtube'da var nede forumlarda lütfen yardımcı olun

arkadaşlar sonunda çözdüm bu sorunu benim bilgisayarımda orijinal windows 11 yokmuş bu yüzden chatgptye sordum bazı windows özellikleri ile secure boot uyumsuz çalışıyor olabilir dedi bende forumlarda gezinmeye başladım birisi 'realtek wifi ve ethernet driverlarını güncelle' demiş bende secure bootu kapattım daha sonra 2 veya 3 tane driver güncelledim (realtekin kendi sitesinden) daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım sonra yeniden başlatıp biosa girdim secure bootu standard modda çalıştırdım sonra kaydedip çıktığımda artık drop girmiyordu şuan büyük droplar girmiyor fakat 10 saliselik mini droplar giriyor burda en etkili yöntem windows 10a veya orijinial windows 11 kullanmak işinize yaradıysa beğenmeyi veya yanıt vermeyi unutmayın bu 10 saliselik drop neden oluyor onu çözmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri