İşlemci yamuldumu diye açıp bakarsam açtığım için termal macunu yenilemem gerek değil mi açıldığı için?cama düşse patlamazdı büyük ihtimalle temperli cam çok sıcaktan soğuğa şoklanıyor çok sert oluyor
neyse konuya gelecek olursak anakart ile ekran kartını sağlam vidaladıysanız bir şey olmayacaktır
ne kadar oldu macun süreli?İşlemci yamuldumu diye açıp bakarsam açtığım için termal macunu yenilemem gerek değil mi açıldığı için?
Kendi orjinal macunu işlemciyi aldığımda fanın üzerine sürülüydü 1 yıl oldu.ne kadar oldu macun süreli?
evet değiştirinKendi orjinal macunu işlemciyi aldığımda fanın üzerine sürülüydü 1 yıl oldu.
Açıldığı gibi işlemci sürülmesi gerekiyor yani yeni macunun?evet değiştirin
1yılda bir değiştirmek yeterlidirAçıldığı gibi işlemci sürülmesi gerekiyor yani yeni macunun?
benim ki 1 yıl olduğu için mi yoksa genel olarak yeni sürülse bile açıldığı gibi değiştirmek mi icap ediyor?
1 yıl olmuş kurumuştur macun yenisini sürerseniz daha iyi performans alırsınız ama amd kullanıyorsanız fanı dikkatli çıkartınAçıldığı gibi işlemci sürülmesi gerekiyor yani yeni macunun?
benim ki 1 yıl olduğu için mi yoksa genel olarak yeni sürülse bile açıldığı gibi değiştirmek mi icap ediyor?
Daha çok ekran kartında fiziksel bir sorun oluşabilirdi çünkü o daha hassas bir şekilde duruyor onu bir kontrol edin derim.Merhabalar, kasam fazla yüksek olmayan diz boyutunda bir alandan ön taraf yüzüstü yere düştü
Aha dedim 10K'lık makine gitti istemsizce kasaya donup bakarken sistem kendine reset atmış onu görünce ferahladım da gene de içimde şüpheler var.
PC'ye bir şey olup olmadığını nasıl anlarım işlemci pinleri yamulmuşmudur?
İşlemcinin yamulması imkansız işlemci fanında herhangi bir hassar var mı?İşlemci yamuldumu diye açıp bakarsam açtığım için termal macunu yenilemem gerek değil mi açıldığı için?
Benim ki yan değil direk ön tarafın üstüne düştü ön tarafı yamuldu kasanınbenim kasa da yan düşmüştü bammm diye
hanki taraftan düştüğü önemli
benimki anakart olan kısımdan yere yapışmıştı
ekrankartı anakart falan biraz oynamıştı yerinden
seninkiler de biraz oynamıştır bir şey olmaz
iyice yerleştir
yok sıkıntı yok da banada öyle geldi fazla yüksek değil yerden bir de halı gibi kumaş bir şey vardı onun üstüne düştüde genede etkisi oldu tabi çünkü ön tarafı yamuldu kasanınİşlemcinin yamulması imkansız işlemci fanında herhangi bir hassar var mı?
kartım rx 5600xt büyük bir kart olduğu için bütün vidalarını takmıştımDaha çok ekran kartında fiziksel bir sorun oluşabilirdi çünkü o daha hassas bir şekilde duruyor onu bir kontrol edin derim.
Kurumuş mu ilk günkü gibi aynı ama sıcaklıklar MSI afterburnerda boşta 40-42 derece oyunda 65 derece oluyor yükte işlemci normal değil mi?1 yıl olmuş kurumuştur macun yenisini sürerseniz daha iyi performans alırsınız ama amd kullanıyorsanız fanı dikkatli çıkartın