Bilgisayarım Ses Vermiyor

Lolcü Buse

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Ses vermiyor sorun ne olabilir
Kasanın ön tarafındanda denedim arka tarafındanda denedim ses yok nasıl çözülür

Ses sürücülerini yükledin mi ? Mümkünse bütün sistem özelliklerini yazarsan daha rahat yardımcı olmaya çalışırım :)

Driver yüklemek gerekiyor olmasın ?

Ses sürücülerini yükledin mi ? Mümkünse bütün sistem özelliklerini yazarsan daha rahat yardımcı olmaya çalışırım :)
İçinde Intel pentium işlemci var hangi model bilmiyorum rami 1 e yükseltilmiş 120 GB HDD var ekran kartı yok

İçinde Intel pentium işlemci var hangi model bilmiyorum rami 1 e yükseltilmiş 120 GB HDD var ekran kartı yok
Anakart modelini öğrenmem gerek. Kasanın içinin fotoğrafını atabilir misin ? Anakarttaki büyük yazıları model numaraları falan yazar.

Anakart modelini öğrenmem gerek. Kasanın içinin fotoğrafını atabilir misin ? Anakarttaki büyük yazıları model numaraları falan yazar.
Kasayı açmayı bilmiyorum birde korkuyorum elimde kalır diye
Post automatically merged:

Kasayı açmadan anakarta nasıl bakarım

Yan kapağını açsan kafidir. Vidaları çıkar. Kapağı yavaşta çekmece açar gibi çek. Önüne bilgisayar gelecektir. Onun fotoğrafını at. Net çekersen iyi olur.

Kasa bu yanlarda vida yok sadece arkada var bir kere bilmeden açım dedim PSU oynattim ne yapayım şimdi

Ekler

• IMG20210403212218.jpg
    IMG20210403212218.jpg
    1.8 MB · Hit: 42
  • IMG20210403212204.jpg
    IMG20210403212204.jpg
    1.9 MB · Hit: 34

Windows logosu+R tuşu kombinasyonuyla gelen ''Çalıştır'' penceresine ''dxdiag'' yaz.

Kasa bu yanlarda vida yok sadece arkada var bir kere bilmeden açım dedim PSU oynattim ne yapayım şimdi
Dur aman PC' yi kapat elektriği falan kes. O PSU' yu sabitlemen lazım. Ona uygun vida bulman lazım. Yoksa dağıtır PC' yi.

Nasıl dağıtır PC' yi anlamadım
Windows logosu+R tuşu kombinasyonuyla gelen ''Çalıştır'' penceresine ''dxdiag'' yaz.

Dur aman PC' yi kapat elektriği falan kes. O PSU' yu sabitlemen lazım. Ona uygun vida bulman lazım. Yoksa dağıtır PC' yi.

sürücü yüklü değil anakartını atsana bana ya da şöyle yapabilrsin
arama çubuğuna aygıt yönetici yazıp tıkla
ses video ve oyun denetleyicileri bas ona
çıkan şeye sağ tık yap sürücü güncelleştire bas bekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,792
Üyeler
190,977
Son üye