Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım sıfırlanmıyor format atılmıyor hiç bir şey yapılmıyor

Vegabond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Bilgisayarım 2 gün önce kendi kendine dondu ve siyah ekran vermeye başladı her kapatıp açtığımda siyah ekran veriyordu ekran kartından şüphelendim ve sistem geri yükleme yapayım dedim ve hata verdi daha sonra sıfırlayım dedim sıfırlama da başarısız daha sonra format atayım dedim format USB seçtiğimde hiç bir şey olmuyor şimdide mavi ekran veriyor sonra beni başlangıç kurtarmaya atıyor durduk yere bu kadar nasıl bozuluyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,425
İsim
.
Bilgisayarım 2 gün önce kendi kendine dondu ve siyah ekran vermeye başladı her kapatıp açtığımda siyah ekran veriyordu ekran kartından şüphelendim ve sistem geri yükleme yapayım dedim ve hata verdi daha sonra sıfırlayım dedim sıfırlama da başarısız daha sonra format atayım dedim format USB seçtiğimde hiç bir şey olmuyor şimdide mavi ekran veriyor sonra beni başlangıç kurtarmaya atıyor durduk yere bu kadar nasıl bozuluyor
SSD de sorun olabilir başka bir depolama birimi ile dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan Sayılgan
baş şüpheli ssd

Vegabond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD de sorun olabilir başka bir depolama birimi ile dene.
Bilgisayarı bir şekilde sıfırladım başta düzeldi sandım daha sonra donmaya başladı ve kapanmaya başladı sonra bios a baktığımda ss di görünmüyor ama m-flash da gözüküyor PC her açıldığında bios da açılıyor ve ssd gözükmüyor

Top Bottom