Bilgisayarım sorun çıkarıyor

Reaksiyon skoru
140
11 yıllık bir laptop um var ve şuan sadece uzaktan eğitime yetiyor hatta yetmiyor,
Özellikleri:
intel core i7 Q 740 1.73 GHz
4gb ram
Ekran kartı modelini bilmiyorum ama radyonun r7 modeldi laptopun modelide lenovo ideapad y560
Sorun: akilli tahta uygulamalarını açarken YouTube da video izlerken donuyor kalıyor sebebinin ısınmadan olduğunu düşünüyorum hep ısınınca oluyor ama en azından beni dönem sonuna kadar götürebilmesi lazım yardım edebilirmisiniz

Bilgisayar bakımını yaptınız mı termal macun değiştirin içindeki tozlarj al

11 yıllık bir laptop um var ve şuan sadece uzaktan eğitime yetiyor hatta yetmiyor,
Özellikleri:
intel core i7 Q 740 1.73 GHz
4gb ram
Ekran kartı modelini bilmiyorum ama radyonun r7 modeldi laptopun modelide lenovo ideapad y560
Sorun: akilli tahta uygulamalarını açarken YouTube da video izlerken donuyor kalıyor sebebinin ısınmadan olduğunu düşünüyorum hep ısınınca oluyor ama en azından beni dönem sonuna kadar götürebilmesi lazım yardım edebilirmisiniz
soğutucu alabilirsin altına koyarsın onun dışında pek etkili bişey olacağını sanmıyorum youtubeda bile ısınıyorsa
Post automatically merged:

ayn birde temizlik yaptırın macunu yenilensin işe yarayabilir

soğutucu alabilirsin altına koyarsın onun dışında pek etkili bişey olacağını sanmıyorum youtubeda bile ısınıyorsa
Post automatically merged:

ayn birde temizlik yaptırın macunu yenilensin işe yarayabilir
3 hafta önce termal macunu yeniledik fanını bile değiştirdik ekstra fan da aldık ama ısınıyor gene 3 hafta önce isinmiyordu simdi yeniden ısınmaya başladı

Geri