Neler Yeni

Yardım Bilgisayarım Takılı Kaldı ve Bazen Mavi Ekran Yiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mertcan Gündoğan
Laptop: MSI KATANA 17 B13VGK 1040XTR RTX 4070 INTEL I7 13620H

Merhabalar, daha önceden de laptop'umda yaşadığım mavi ekran ve oyunda aniden atma problemleriyle başlık açmıştım ve bios güncelleyerek "çözmüştük". Neden "çözmüştük" diyorum çünkü bir süre sıkıntısız kullandıktan sonra mavi erkan ve oyundan atma sıkıntılarını yaşamaya başladım. Ben de ilk iş MSI sitesinden bios güncellemerine baktım ve bu ay yeni bir sürüm yayınlandığını gördüm ve onu da indirdim. Ondan sonra da mavi ekran yedim ve artık alıştığım için umursamadım açıkcası. Şimdi de oyunda arkada müziğimi açmış eğlenirken bir anda bilgisayar takıldı ve kullanılmaz oldu. Güç tuşuna uzun süre basılı tuttum ve kapandı. Şu an iyi ancak canıma tak etti artık. Yıllar sonra ilk kez kavuştuğum oyuncu bilgisayarımda böyle problemlerle karşılaşmak acayip canımı sıkıyor.

Yaşadığım takılma esnasında çektiğim 2 video ve yakın zamanda yaşadığım mavi ekranların minidump dosyaları aşağıdaki drive linkinde mevcut:

MSI övdüler diye MSI aldık vallahi gına geldi... Almanyadaki arkadaşımda da var aynı mavi ekran problemi, o takılma yaşadı mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,779
Üyeler
163,056
Son üye
iggcrack
Top Bottom