EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Herkese merhaba. Lenovo V570c bilgisayarıma Windows 11 Insider Preview kurdum. İşte kanıtı:
Eeee noldu şimdiHerkese merhaba. Lenovo V570c bilgisayarıma Windows 11 Insider Preview kurdum. İşte kanıtı:
Alıntıyı görüntüle
Insider Preview için TPM şartını kaldırdılar, bu yüzden yükleyebildin. Normal şartlarda olmaması gerek.Herkese merhaba. Lenovo V570c bilgisayarıma Windows 11 Insider Preview kurdum. İşte kanıtı:
Alıntıyı görüntüle
Performansı arttı. Windows 10'un ISO'sunun içinden (install.esd ve boot.wim hariç) Sources klasörünü atman lazım.Bu İnsider Prewiew Vesiyonu trend oldu herkes konu açıyor
bu arada o pc ye nasıl kurdun
birde fps testlerini atarmısın
ram ve işlemciyi çok kullanıyormu
Yo, Secure Boot'ta yok ve setup TPM 2.0 yok dedi bana.Insider Preview için TPM şartını kaldırdılar, bu yüzden yükleyebildin. Normal şartlarda olmaması gerek.
Demesi önemli değil ki, kurdurmaması gerek. Bildiğin bu şartı kaldırdılar Preview için.Performansı arttı. Windows 10'un ISO'sunun içinden (install.esd ve boot.wim hariç) Sources klasörünü atman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yo, Secure Boot'ta yok ve setup TPM 2.0 yok dedi bana.
Gerek bile yoktu aslında...Hocam dosyaları değiştirip kurmuş install.wim ve boot.wim dosyalarını windows 10 dan windows 11 iso dosyasına koymuş öyle yüklemiş.