Paranın değerini korursun sadece. Hiç dolarla uğraşmayıp direkt sistemi satar satmaz veya birkaç gün indirim bekleyip indirim gelir gelmez alın alabileceğiniz laptopu.şuan üzerine koyamamda parayı aldığım gibi dolar yapacağım mantılı olur mu öyle
nasıl bir kandırılma durumu oalbilir?Fiyatta 8 ve 6 rakamları var çift rakamlar tercih etmiş teklif etmek için; kandırılma olasılığın yüksek!
Ederi max 6.5K
bu arada en son 8800 e anlaştık 8700 dedi ben 8800 dedim anlaşştık bir şekilde, bilgisayarcı imiş müşteri gelip alacakmış evdenFiyatta 8 ve 6 rakamları var çift rakamlar tercih etmiş teklif etmek için; kandırılma olasılığın yüksek!
Ederi max 6.5K
PC parça marka modelini yaz , sağlam ve test ederek aldığına dair kağıt imzalatnasıl bir kandırılma durumu oalbilir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada en son 8800 e anlaştık 8700 dedi ben 8800 dedim anlaşştık bir şekilde, bilgisayarcı imiş müşteri gelip alacakmış evden
Fiyatta 8 ve 6 rakamları var çift rakamlar tercih etmiş teklif etmek için; kandırılma olasılığın yüksek!
Ederi max 6.5K
macbook air m1 fln düşünüyorum aslında taksitle vsSatarsan aynı güçte laptop alabilecegini sanmıyorum.
PC parça marka modelini yaz , sağlam ve test ederek aldığına dair kağıt imzalat
Sadece sen kargoyla gönder ben parayı sonra öderim derse ve sen kabul edersen anca öyle. Artık ona inanan kaldı mı bilmiyorum.macbook air m1 fln düşünüyorum aslında taksitle vs
ben hala anlamadım bu arada çift rakamlar ile dolandırıcılık olayının ilişkisini var mı bilen?
evime gelip öyle alıcakSadece sen kargoyla gönder ben parayı sonra öderim derse ve sen kabul edersen anca öyle. Artık ona inanan kaldı mı bilmiyorum.
zate parayı attığı gibi başka bir yere çekmeyi düşünüyorum, dolar hesabıma falanevime gelip öyle alıcak
ansızın yaşlı bir ampül tekrar cızırtı yapabilir çünkü ^^evime gelip öyle alıcak
zate parayı attığı gibi başka bir yere çekmeyi düşünüyorum, dolar hesabıma falan
Evine gelip o fiyata o sistemi alan adamın bilgisayarcı olması üzdü beni O sisteme o parayı verenin yazık kafasınanasıl bir kandırılma durumu oalbilir?
bu arada en son 8800 e anlaştık 8700 dedi ben 8800 dedim anlaşştık bir şekilde, bilgisayarcı imiş müşteri gelip alacakmış evden
hocam öyle dionuz da bence eder gibi ya itopyada ki fiyatlar fln 16k ya gtx 1660 fln var nereye gidiyoz bizEvine gelip o fiyata o sistemi alan adamın bilgisayarcı olması üzdü beni O sisteme o parayı verenin yazık kafasına
Piyasada rx 570 çok rahat 3.500₺ ye bulunabiliyor 4gb.hocam öyle dionuz da bence eder gibi ya itopyada ki fiyatlar fln 16k ya gtx 1660 fln var nereye gidiyoz biz