Dahası
Benimde kuzenlerim kullanıyor hiç kasmıyor haklisin2 yıllık note 8 pro kullanıcısı var ailede nasıl kullandığına bağlı 3. yılını tamamlıyacak hatta
Benimde kuzenlerim kullanıyor hiç kasmıyor haklisin2 yıllık note 8 pro kullanıcısı var ailede nasıl kullandığına bağlı 3. yılını tamamlıyacak hatta
Biraz aşıp bunu alın https://www.hepsiburada.com/tcl-ple...ent=HBV00000OYCA1&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.cDostlar peki 2300-2500 civarı bir cihaz önerir misniz? 128 GB dahili depolama olmalı.
mi9t kullanyrm 2 senedir sıfır kasmasadece şunu söyleyeyim redmi note 8 ve ya herhangi bir xiaomi telefon alma çünkü aldıktan 1 sene sonra çok fazla kasmaya başlıyor samsung ve ya iphone'den şaşmayın
3,5 Senelik Xiaomi telefonum canavar gibi çalışıyor. Her modeli bir tutmayın.sadece şunu söyleyeyim redmi note 8 ve ya herhangi bir xiaomi telefon alma çünkü aldıktan 1 sene sonra çok fazla kasmaya başlıyor samsung ve ya iphone'den şaşmayın
Oppo a73 alabilirsin.Amoled ekranı ve snapdragon 662 işlemcisi var.Dostlar peki 2300-2500 civarı bir cihaz önerir misniz? 128 GB dahili depolama olmalı.
Bence sat eğer yakında varsa S8+ ya da S9 iyi olur bana sorarsan.Az önce 1800 olur mu diye teklif geldi bende 1900 olur dedim, kabul ederse satmalı mıyım? Üzerine biraz daha koyup Redmi Note 8 veya onun gibi bir cihaz almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? (2000 TL'den koymuştum ilana)
1900 e kesin sat knk 32 GB ise telefonun aşırı yetersiz günümüz şartlarında.Az önce 1800 olur mu diye teklif geldi bende 1900 olur dedim, kabul ederse satmalı mıyım? Üzerine biraz daha koyup Redmi Note 8 veya onun gibi bir cihaz almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz? (2000 TL'den koymuştum ilana)