Merhabalar,
Önceden belirteyim satış postu değildir .
Yeni bilgisayar aldığım için eski bilgisayarımı satmaya karar verdim fakat piyasaya fazla hakim değilim.
Şu adam şu fiyata koymuş benimki bu kadar eder mantığıyla fiyat belirlemek istemiyorum. Veya çok düşük bir fiyatta yazmak istemiyorum.
Günümüzdeki 2. el piyasasına hakim birileri ne kadara satmam ile ilgili yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Kasa: Thermaltake Commander 700w
Anakart: Gigabyte X79-UD3
GPU: Gigabyte Aorus RX580 8GB (2019 kara cuma'da aldım. Garantisi devam ediyor.)
CPU: i7 3820 3.60GHz
RAM: Kingston HyperX 16GB (2x8) DDR3 1600MHz
HDD: Samsung 1TB 7200rpm
SSD: Toshiba TR200 OCZ 240GB (Garantisi devam ediyor.)
Bazı parçaların eski ve güncel olmadığını maalesef biliyorum.
Upgrade yaparken işlemci ve anakartı değiştirmemiştim.
Teşekkürler,
İyi günler dilerim..
Düzenleme: Ram'i yakın zamanda 2. el olarak aldım. HDD ise evde boşta duruyordu, yeni taktım.
Önceden belirteyim satış postu değildir .
Yeni bilgisayar aldığım için eski bilgisayarımı satmaya karar verdim fakat piyasaya fazla hakim değilim.
Şu adam şu fiyata koymuş benimki bu kadar eder mantığıyla fiyat belirlemek istemiyorum. Veya çok düşük bir fiyatta yazmak istemiyorum.
Günümüzdeki 2. el piyasasına hakim birileri ne kadara satmam ile ilgili yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Kasa: Thermaltake Commander 700w
Anakart: Gigabyte X79-UD3
GPU: Gigabyte Aorus RX580 8GB (2019 kara cuma'da aldım. Garantisi devam ediyor.)
CPU: i7 3820 3.60GHz
RAM: Kingston HyperX 16GB (2x8) DDR3 1600MHz
HDD: Samsung 1TB 7200rpm
SSD: Toshiba TR200 OCZ 240GB (Garantisi devam ediyor.)
Bazı parçaların eski ve güncel olmadığını maalesef biliyorum.
Upgrade yaparken işlemci ve anakartı değiştirmemiştim.
Teşekkürler,
İyi günler dilerim..
Düzenleme: Ram'i yakın zamanda 2. el olarak aldım. HDD ise evde boşta duruyordu, yeni taktım.
Son düzenleme: