- Reaksiyon skoru
- 265
Unutmazsam aktifim. Ben yardımcı olamazsam diğer arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.
TesekkurlerUnutmazsam aktifim. Ben yardımcı olamazsam diğer arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.
Suanlar degilmiUnutmazsam aktifim. Ben yardımcı olamazsam diğer arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.
Suanlar degilmiUnutmazsam aktifim. Ben yardımcı olamazsam diğer arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.
Memory kısmı da önemli. Orayı da atın.
Tamam tesekkur ederim benim bilgisayarımda anlamasığım bisey olduda üstündeki 1200 mhzmi 2400 mhzmi bilgisayardakiŞöyle bir ürün uyumlu olur muhtemelen:
![]()
Kingston 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM KVR24S17S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM KVR24S17S8/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM KVR24S17S8/8 Ram özelliklerini incele, 723,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
her şey için tesekkur ederimDDR = Double Data Rate. Yani 1200'ü iki ile çarpınca 2400 MHz değerini elde ediyoruz. Sorun yok şu an bilgisayarınızda.
Rica ederimher şey için tesekkur ederim
Tesekkur ederimCL14 değerine sahip. Sizin kullandığınız ise CL17. Uyumsuzluk çıkarabilir. Uyumsuzluk çıkarmazsa bile CL14 yerine CL17 çalışacaktır. Düşük CL değeri daha iyidir bu arada. Kullandığınız RAM'i satıp bu attığınızdan 2 tane alabilirseniz daha iyi olur.