Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir mi?

Sosyalist Çapulcu

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,583
Görev yöneticisinden CPU kullanımına bakınca genel olarak %5-10 arası. Ancak 1-2 saniye %45'e kadar çıktı. Hatta bir ara %75'lere kadar çıktı. Ama anında indi. Genel olarak işlemci %0 %10 arasında kullanılıyor. Belki bir şey olmayabilir ama daha önceden bir beyinsizlik yapıp korsan oyun indirdiğim olmuştu. Ondan dolayı şüpheleniyorum. Korsan oyunların tamamını yaklaşık 1 ay önce silmiştim. Ama bir şüphelenmedim değil. Virüs veya mining taraması nasıl yapabilirim?

Görev yöneticisinden CPU kullanımına bakınca genel olarak %5-10 arası. Ancak 1-2 saniye %45'e kadar çıktı. Hatta bir ara %75'lere kadar çıktı. Ama anında indi. Genel olarak işlemci %0 %10 arasında kullanılıyor. Belki bir şey olmayabilir ama daha önceden bir beyinsizlik yapıp korsan oyun indirdiğim olmuştu. Ondan dolayı şüpheleniyorum. Korsan oyunların tamamını yaklaşık 1 ay önce silmiştim. Ama bir şüphelenmedim değil. Virüs veya mining taraması nasıl yapabilirim?
Eğer görev yöneticisi açılırken cpu kullanımı yükseliyorsa sorun yok

Eğer görev yöneticisi açılırken cpu kullanımı yükseliyorsa sorun yok
Açtığım gibi %40'a çıkıp iniyor. Dediğim gibi beyinsizlik yapıp korsan oyun indirmiştim yoksa şüphelenmezdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,605
Üyeler
189,119
Son üye
akadirozturk05
Geri